Serres en veranda's

vergelijken

Vind stijlen in

Serres en veranda’s

Het plaatsen van serres en veranda’s is een ideale manier om de woning te verbinden met de tuin. Je kunt serres en veranda’s zien als het verbindingsstuk tussen binnen en buiten. Met een serre of veranda creëer je niet alleen extra woonruimte, maar ook comfort en levensgenot.

Het verschil tussen serres en veranda’s

Een veranda is een verlengstuk van je woning, waarbij een overkapping steunt op palen. Op deze manier maak je deel uit van je omgeving, terwijl je toch droog zit. Een veranda is overgewaaid uit de verenigde staten. Wie kent het beeld niet van een cowboy, die vanaf zijn veranda naar de ondergaande zon tuurt? Is je veranda afgesloten met glas? Dan noemen we het een serre. Zittend in een serre, heb je het idee dat je altijd buiten zit. Je kunt altijd genieten van het uitzicht van je tuin of terras, terwijl je beschermd bent tegen regen of wind. Als je eenmaal gewend bent aan de luxe van een serre, zal je niet snel op een ander plekje in je woning te vinden zijn.

Een 5 Sterrenspecialist weet alles over serres en veranda’s

Het plaatsen van serres en veranda’s is vakwerk, dat je beter kunt overlaten aan een specialist. Alle bedrijven, die op WonenWonen.nl vermeld zijn, mogen zich 5 Sterrenspecialist noemen. Koop je serres en veranda’s bij een 5 Sterrenspecialist, dan ben je er van verzekerd dat je jarenlang plezier beleeft aan serres en veranda’s. Sterker nog: het zal een waardevermeerdering van je huis zijn.

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*