Rondo van Hoklartherm

Roterend tuinpaviljoen

Rondo is een rond, glazen paviljoen van Hoklartherm, een Duitse producent van serres, kassen en overkappingen. Het exclusieve paviljoen heeft twee wanddelen die je 360 graden kunt verschuiven. Zo heb je ongeacht de windrichting permanent een plekje in de luwte en kun je altijd droog in de buitenlucht zitten. Je schuift de wanden eenvoudig zo dat wind en regen geblokkeerd worden. Tijdens zomerse dagen zet je het paviljoen wagenwijd open en als het frisjes wordt schuif je de wanden dicht.

Tuinhuis van glas
Rondo is geschikt voor zowel kleine als grote tuinen. Het ronde, glazen tuinpaviljoen is verkrijgbaar in doorsnedes van 331 tot 853 cm (hoogte: 264 tot 500 cm). Je kunt er bijvoorbeeld stijlvol loungen en dineren maar het is ook een ideale behuizing voor een jacuzzi of zwembad. Speciale aluminium profielen en 22 mm dik veiligheidsglas zorgen voor zogenoemde thermische scheiding. Dat betekent dat, in gesloten toestand, er nauwelijks warmteverlies is. In de wintermaanden blijft de binnentemperatuur dus comfortabel. De aluminium profielen zijn verkrijgbaar is drie standaardkleuren (antracietgrijs, dennengroen en wit), maar kunnen op bestelling geleverd worden in elke kleur naar keuze. Er zijn drie dakvormen: koepel, pagode en met rechte spanten. Indien gewenst kan er ook zonwering worden aangebracht. De ventilator in de nok zorgt voor luchtcirculatie en een permanent aangenaam binnenklimaat.

Showtuin
Al bijna vier decennia produceert Hoklartherm in Apen (Nedersaksen, Duitsland) hoogwaardige glazen paviljoens, tuinkassen en diverse terrasoverkappingen. De 20.000 vierkante meter grote showtuin is zeven dagen per week geopend inclusief het gezellige Orangerie-café.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist