Landelijk wonen

de sfeer van landelijk wonen

Vind stijlen in

  De sfeer van landelijk wonen

  Wie een landelijk interieur wilt zal de rust, sfeer en stijl van het platteland willen ervaren. Landelijk wonen bereik je door je woning zo in te richten dat je een rustieke, warme en rustige sfeer neerzet. Belangrijk is hierbij te letten op de juiste kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van hout, linnen, katoen en gietijzer. De meest voorkomende kleuren zijn gebroken wit en witgrijs. Deze kleuren vormen de basiskleuren maar iedere naturel kleur past ook in deze vorm van interieur. Ook de materialen die gebruikt worden zijn naturel en zijn vaak erg robuust. Tweedehands items doen het in deze stijl erg goed. Denk aan opgeschuurde kastjes of White Wash geverfde tafels.

  landelijk wonenHet creëren van sfeer en warmte is bij deze stijl zeer belangrijk. Leuke woonaccessoires met een rustieke stijl. In een tijd waarin alles snel moet en lijkt te gaan is juist die rust in je woning, je veilige thuishaven, zo belangrijk geworden. In bijna iedere woonwinkel kun je wel landelijk ogende items aanschaffen maar je kunt bijvoorbeeld ook gezellige rommelmarkten afgaan. Denk bijvoorbeeld aan nostalgisch materiaal wat bij de boer vandaan komt. Werktuigen en agrarische elementen kun je ook in je tuin terug laten komen en hier kun je het landelijk wonen natuurlijk erg gemakkelijk doortrekken! Natuurlijk hoeft niet ieder detail in je woning een landelijke sfeer uit te stralen, je kunt ook combinaties maken met juist meer klassieke, moderne of vintage elementen.

   Hulp van een specialist in landelijk wonen

  Moeite met het vinden van de juiste stijl om een landelijke sfeer in uw huis terug te laten komen? Dan staan de 5-sterrenspecialisten van WonenWonen.nl voor u klaar! U kunt direct een specialist bij u in de regio vinden die het landelijk wonen in uw interieur kan brengen!

  Landelijk wonen is tegenwoordig erg in trek. Steeds meer stedelingen worden enthousiast van deze stijl.