Meubelstoffering

designmeubelen herstofferen

Vind stijlen in

MEUBELSTOFFERING IS EEN VAK APART.


Wilt u uw favoriete fauteuil nog niet missen omdat u er zo aan gehecht bent of wilt u de “oude” stoel van opa nieuw leven in blazen? Dan is her stofferen of opnieuw met leder laten bekleden een logische stap. Er komt echter wel wat meer bij kijken. Er zijn genoeg mensen te vinden die een nieuw stukje stof kunnen leveren en uw meubel bekleden, maar niet iedereen kan een stoel restaureren of zo stofferen dat het lijkt of deze nieuw uit de fabriek komt.

Een specialist in meubelstoffering

Een 5-sterrenspecialist werkt met zorg en liefde voor het vak. Als u samen met de specialist tot een keuze bent gekomen van leer of stof en de kleur, dan wordt uw meubelstuk nog gecontroleerd op eventuele mankementen. Indien nodig kunnen deze dan hersteld of vervangen worden. Deze specialisten weken met goede materialen en zullen ook garantie geven op het werk zodat.

De op wonenwonen.nl getoonde bedrijven worden erkend als 5-sterrenspecialist en staan graag voor u klaar. Informeer eens naar de mogelijkheden en laat uw oude meubels herleven. Kies voor de zekerheid van een 5 sterrenspecialist.

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*