Meubels stofferen met velours

Een trend die je steeds meer ziet!

Velours is in principe het Franse woord voor fluweel, maar er bestaat wel degelijk een klein verschil tussen fluweel en velours. Het is namelijk een gesneden variant van fluweel en het is heel zacht door het lossnijden van de poollussen. Mede om die rede is het dus ook minder glanzend dan fluweel.Deze stof wordt vaak gebruikt bij het herstofferen van meubels, maar ook bij gordijnstoffen. Het is een sterke stof en daardoor erg geschikt voor intensief woongebruik. Velours is slijtvast.

Door een meubelstuk te laten stofferen met velours, bijvoorbeeld een bank of eetkamerstoel straal je direct een bepaalde sfeer in je woonkamer uit. Vanwege de glans die de stof heeft krijg je een luxe sfeer.
Wilt u ook een meubelstuk laten herstofferen met deze mooie stof of wenst u wat meer informatie over velours in het algemeen. Vraag dan snel wat informatie op bij een van onze specialisten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist