Zonwering

vergelijken

Vind stijlen in

Van zonwering knapt je huis op

Zonwering is er in allerlei soorten en maten. Misschien is jouw woning geschikt voor klassieke markiezen of kies je voor een knikarmscherm. Wat de keuze uiteindelijk wordt, zonwering is veel meer dan alleen maar een manier om de zon buiten te houden. Dankzij zonwering kan je vaak spelen met licht, waardoor je de sfeer in huis beïnvloedt. Het plaatsen of vervangen van zonwering geeft je woning bovendien een geheel ander uiterlijk.

De meest voorkomende soorten zonwering

Laten we alle soorten zonwering eens even op een rijtje zetten. een knikarmscherm is de meest populaire vroom van zonwering. Knikarmschermen zijn stijlvol en de ruimte er ioonder is optimaal te benutten. Door te kiezen voor markiezen als zonwering, geeft je je woning een klassiek uiterlijk. Markiezen hebben een fraai uiterlijk en zijn bijzonder functioneel. Markiezen bieden goede bescherming tegen zonnestralen van opzij. Al met al een mooie en nuttige vorm van zonwering. Met screens geef je een woning juist een moderne uitstraling. Screens dienen niet alleen als zonwering, maar bieden ook extra privacy. Screens kun je bovendien gebruiken als windscherm op een terras of balkon. Naast deze soorten zonwering kan je ook kiezen uit rolluiken, zonzeilen, uitvalschermen of een parasol.

Zonwering koop je bij een specialist

Een 5 sterrenspecialist weet alles over zonwering. Specialisten weken uitsluitend met kwaliteitsproducten, die geheel naar wens worden samengesteld en met vakmanschap worden gemonteerd. Doordat een specialist een ruime keuze aan kleuren en designs, maar ook bedieningsmogelijkheden heeft, kun je zonwering geheel aanpassen op je persoonlijke smaak.

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*