Een veranda in de tuin

nog mooier en comfortabeler

Heeft u onlangs een veranda laten bouwen en u bent hier hartstikke blij mee. In 2019 wil u echter nog meer kunnen genieten van uw veranda. Om dit mogelijk te maken, wilt u enkele verbeteringen doorvoeren in de ruimte. Maar welke verbeteringen zorgen direct voor meer comfort? Dat leest u in dit artikel. Zo geven de specialisten van Mooieverandas.nl op deze pagina enkele tips om uw veranda nog comfortabeler te maken voor 2019.

Mooie meubels onder de veranda
Een veranda kan er prachtig uit zien, maar u kunt alleen van de ruimte genieten als u hier comfortabele meubels heeft staan. Wij raden u aan om niet te bezuinigen op de meubels voor uw veranda. Hoe comfortabeler de meubels, des te meer u van uw veranda kunt genieten.

Tip: zorg voor voldoende zitruimte op de veranda. U wil namelijk wel dat uw gasten lekker op uw veranda kunnen zitten. Moet u steeds stoelen van binnen halen als u gasten uitnodigt op uw veranda, zodat iedereen kan zitten? Dan wordt dat na een tijdje toch onhandig. U kunt in dit geval beter wat meer zitmeubelen neerzetten, zodat iedereen direct kan zitten.

Prettige verlichting
In de zomer blijft het langer licht. U kunt dan ook lang onder de veranda zitten zonder een lamp aan te moeten zetten. Toch kan het ook in de zomer voorkomen dat u in het donker komt te zitten, bijvoorbeeld tijdens een gezellige borrel die u niet vroegtijdig af wil breken. In dit geval is het prettig als u een lamp aan kunt zetten onder de veranda. Een investering in goede veranda verlichting is dan ook geen overbodige luxe, zeker niet als u vaak tot laat buiten blijft zitten in de zomer.

Verwarming
De warmte blijft goed hangen onder het dak van uw veranda. Dit betekent dat het onder een veranda minder snel koud is dan op een standaard terras zonder overkapping. Toch kan het ook onder de veranda fris worden, zeker in het voorjaar of in de nazomer. Wilt u voorkomen dat de kou u naar binnen jaagt? Investeer dan in verwarming voor onder de veranda. Deze verwarming kunt u inschakelen als het wat fris wordt onder de overkapping. Hierna heeft u geen last meer van de kou, maar kunt u lekker warm buiten blijven zitten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist