Een droomveranda

zo krijg je dat voor elkaar

Het is misschien wel het ideale verlengstuk van jouw woonkamer: een veranda! Heerlijk, samen met de hele familie genieten onder een overkapping die beschutting biedt. Zo wordt het ook op frissere avonden mogelijk om gezellig in de tuin neer te strijken. Natuurlijk wil je dan wel een veranda die mooi is ingericht en past bij jouw smaak. Ben je benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Wij leggen het je vandaag uit!

Lichtpuntjes
Verlichting is natuurlijk onmisbaar voor een leuke sfeer. Dat geldt binnenshuis maar zeker ook buitenshuis en onder de veranda. Met de juiste lampen creëer je de sfeer die jij wilt. Bepaal of je het heel licht of juist wat schemerig wilt houden. Daarnaast kun je met het type verlichting natuurlijk ook een bepaalde uitstraling neerzetten; lieflijke lampenkappen zorgen voor een totaal ander beeld dan moderne LED-lampen, om maar een voorbeeld te noemen. Uiteraard is de look van belang, maar vergeet ook zeker het uiteindelijke doel van jouw veranda niet! Als dit een plek is waar jij graag gaat zitten om boeken te lezen, is het belangrijk dat het licht hier ook geschikt voor is.

De juiste meubels en accessoires
Als de lichten er eenmaal hangen, zit de sfeer onder jouw veranda er waarschijnlijk al goed in! Maar… dit is natuurlijk lang niet al het werk! Ook de juiste meubels en accessoires zijn onmisbaar om van jouw veranda een heerlijk paradijs te maken. Kies tuinmeubelen die comfortabel zijn en een lust voor het oog. Daarnaast zijn accessoires als kussentjes of decoraties ook leuk om aan te schaffen. Zo maak je jouw veranda ook uniek! Wedden dat avondjes onder de veranda zo heerlijk zijn dat je maar met moeite weer naar binnen wilt verplaatsen!

De basis: een veranda die past bij jouw tuin
Je hebt het waarschijnlijk gemerkt; we zijn in deze blog begonnen aan het einde, en werkten zo langzaam onze weg terug naar het begin. Alles begint natuurlijk bij een goede basis, in dit geval de veranda zelf. Veranda’s bestaan in vele soorten, maten en afwerkingen. De keuze is enorm, dus laat je goed adviseren indien je daar behoefte aan hebt. Verschillende materialen kunnen een enorme impact hebben op de uitstraling van jouw veranda. Bovendien vergt ieder materiaal een unieke aanpak wat betreft onderhoud - denk daar dus ook over na voor je een keuze maakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist