Veranda kopen?

Check deze drie typen veranda’s

Ben jij op zoek naar een mooie veranda die jouw huis en tuin een flinke upgrade geeft? Als je een ruime tuin hebt is een veranda een perfecte optie om alles een luxueuze uitstraling te geven en je woonruimte te vergroten. Zo kun je in de zomer tijdens een flinke regenbui alsnog genieten van de buitenlucht onder een overkapping en kun je tijdens milde winterdagen hier beschut zitten met een warm drankje. Maar welke veranda moet je kiezen en welke opties heb je? We zetten onze favorieten graag op een rijtje.

Een lamellendak
Een lamellendak is eigenlijk precies zoals de naam doet vermoeden. Het is een open constructie met lamellen die je kunt kantelen. Zo kun je de zon volledig door laten schijnen, maar je kunt de lamellen ook zodanig kantelen dat je lekker in de schaduw zit. Dit type veranda is dus perfect voor de zomer, waardoor je het buitenklimaat enigszins kunt controleren op een moderne en chique manier. Als er een klein zomers buitje komt is dat geen probleem, want de lamellen kunnen regen goed tegenhouden. Zo zit je alsnog lekker droog! Je kunt hier een lamellendak kopen.

Glazen overkapping
De glazen overkapping is een veranda-type dat tegenwoordig ontzettend hip is. Je kunt dit type prima zien als uitbreiding van je woonkamer, waarbij je vooral ontzettend veel licht in huis haalt. Als jouw woonkamer erg donker is, is een glazen veranda een perfecte manier om de ruimte lichter en groter te laten lijken. Een ander voordeel van het plaatsen van een veranda (in welke vorm dan ook) is dat het de waarde van je woning ontzettend laat stijgen. Daarnaast zijn veel mensen op zoek naar een lichte leefomgeving, wat je goed kunt bereiken met een glazen overkapping.

Leefkeuken in veranda
Tot slot willen we je graag nog een gave optie geven om in je veranda te plaatsen. Als je het juiste type veranda wilt kiezen, moet je natuurlijk wel kijken voor welk doeleinde je deze wilt gaan gebruiken. Zo kun je hier fantastisch een nieuwe keuken in plaatsen, waardoor je het gevoel hebt dat je altijd lekker buiten staat te koken. Kies er in dit geval zeker voor om schuifdeuren van groot formaat uit te kiezen, waardoor je de boel lekker open kunt gooien. Een vrijer gevoel kun je jezelf bijna niet geven in je eigen woning!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist