Een veranda of tuinkamer aanschaffen

Verasol geeft u graag meer inzicht

Staat een veranda of tuinkamer al jaren bovenaan op uw wensenlijst? Dan is het wellicht tijd om deze wens in vervulling te laten gaan. Verasol geeft u graag inzicht in welke overkapping het best past bij uw situatie. Heeft u na het lezen van deze blog toch nog vragen? Dan staan onze adviseurs klaar om u verder te helpen!

Ik ben op zoek naar beschutting

U geniet het liefst het hele jaar door van het buitenleven. Maar helaas werkt het Nederlandse weer daar niet altijd aan mee. Maak uw overkapping weerbestendig door deze uit te breiden met glazen schuifwanden of aluminium voor- en zijwanden. Wilt u ook op de koude dagen aangenaam vertoeven in uw tuinkamer? Dan raden wij heaters aan. Deze zijn te plaatsen onder iedere overkapping en zorgen voor een aangename temperatuur.

Ik wil meer schaduw op mijn terras

Na een lange winter, zijn die eerste zonnestralen meer dan welkom. Toch is een beetje schaduw vaak gewenst, zeker wanneer de dagen écht warm worden. Combineer daarom uw overkapping met een zonweringssysteem. Deze kunnen zowel onder als boven op het dak worden gemonteerd, waarbij bovendakzonwering niet alleen de zon, maar ook een groot deel van de warmte tegenhoudt.

Ik wil meer privacy in mijn tuin

Woont u in de stad of in een drukke wijk? Dan is de kans aanwezig dat uw buren vrij uitzicht hebben op uw tuin. Begrijpelijk dat u in dat geval behoefte heeft aan wat meer privacy. Het installeren van screens in uw tuinkamer is dan een goede oplossing. Deze screens worden gemonteerd aan de voor- en zijwanden van uw tuinkamer, waardoor u de optie krijgt om u even heerlijk af te zonderen. 

Ik wil genieten van onbelemmerd uitzicht

Wilt u beschut genieten van het prachtige uitzicht op jouw tuin? Bij al onze overkappingen is een brede overspanning mogelijk op slechts twee staanders. Dit zorgt voor een onbelemmerd brede doorkijk naar de achtertuin. Uw overkapping is af te sluiten met kristalheldere glazen schuifwanden. Zo kunt u zelfs wanneer de overkapping dicht is, genieten van al het moois in uw tuin.

Wilt u meer weten over het aanschaffen van een veranda of tuinkamer van Verasol? U vindt er alles over op hun website.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Serres en veranda's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist