Tafels

Eetkamer- en bijzet tafels

Vind stijlen in

Tafels in alle soorten en maten

Bij het kopen van tafels, is het verstandig er even goed over na te denken. Tafels koop je namelijk niet zo maar. Waarschijnlijk zit er jaren aan en een groot gedeelte van ons sociale leven in huis vindt plaats aan tafels. Je moet dus een goed gevoel hebben bij een tafel. Tafels zijn er in vele soorten en maten. Van kleine tweepersoons tafels, via ronde exemplaren tot aan gigantische tafels waar je met 12 personen aan plaats kunt nemen. Ook in het materiaal waar de tafels van gemaakt worden is de keuze enorm. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen. Welk materiaal je kiest is afhankelijk van je eigen voorkeuren. hierin zal iedereen zelf een afweging moeten maken.

Tips voor het kopen van tafels

Bij tafels horen uiteraard stoelen. Er worden steeds vaker stoelen verkocht met een armleuning. Hier dien je rekening mee te houden bij het aanschaffen van tafels. De hoogte van tafels is gemiddeld 75 tot 80 cm. De gemiddelde mens is tussen de 175 en 190 cm lang. Ben je langer, is het verstandig om hogere tafels aan te schaffen en andersom. Ook dien je goed te letten op de lengte van tafels. Hoe langer ze worden, hoe dikker en bredere de steun er onder wordt. Dit is uiteraard om de stevigheid van tafels te kunnen garanderen, maar heeft weer invloed op de zithoogte. Hier dien je allemaal rekening mee te houden bij het aanschaffen van tafels.

Koop tafels bij een 5 sterrenspecialist.

Gelukkig hoef je niet elf rekening te houden met bovenstaande zaken. Als je tafels koopt bij een 5 Sterrenspecialist houden zij dit voor je in de gaten. Bovendien hebben ze allerlei middelen in huis om de tafels te onderhouden, zodat je er extra lang plezier van hebt.