Domotica

Veiligheid en comfort in huis

Vind stijlen in

Domotica verbetert de kwaliteit van wonen en leven

Gemak dient de mens. Dat is het uitgangspunt van domotica. Domotica betekent letterlijk woningautomatisering en heeft als doel de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Het gaat bij domotica dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

Domotica kent oneindige mogelijkheden

De mogelijkheden van domotica zijn oneindig. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is te realiseren.
de garagedeur gaat automatisch open als je 'de straat binnenrijdt. Vervolgens start bij binnenkomst je favoriete muziek vanaf je iPad en begint de koffie automatisch te pruttelen. Het kan allemaal met domotica. Screens gaan automatisch naar beneden als de zon begint te schijnen. Met één druk op de knop gaat alle verlichting uit. Bij inbraak wordt er een waarschuwende SMS gestuurd. Je bespaart energie door een slimme thermostaat. Dit zijn allemaal voorbeelden om het leven gemakkelijk te maken en het wooncomfort te verhogen via domotica

Direct genieten van domotica dankzij een specialist

Bij de aanschaf van een domotica systeem is het belangrijk een goede specialist in de arm te nemen. Deze levert goede apparatuur, maar kijkt ook naar andere zaken die belangrijk zijn: past het systeem in de bestaande woning, is het uit te breiden als ik over een jaar een serre wil aanbouwen? Is het een betrouwbaar en veilig systeem? Een domotica 5 sterrenspecialist kan antwoord geven op al deze vragen. Een domotica 5 sterrenspecialist kent alle domotica systemen. Naast onafhankelijk advies zorgt een domotica 5 sterrenspecialist voor totale ontzorging. Het gekozen domotica systeem wordt in de woning geïnstalleerd, inclusief de domotica app om alles te bedienen. Hierdoor kun je direct gaan genieten.

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*