Vloerentrends

trends voor harde en zachte vloeren

Vind stijlen in

Verrassende materialen als vloerentrends

Over het algemeen wordt voor de vloer een zo neutraal mogelijke kleur gebruikt. Op deze manier kan je in iedere ruimte in huis uit de voeten. De vloerentrends zijn vooral waarneembaar op materiaal gebeid. Er zijn tegenwoordig tegels verkrijgbaar met een houtlook en ook houten vloeren met een betonlook zie je bij de laatste vloerentrends opduiken.

Pas vloerentrends toe in je eigen woning

Door af en toe de laatste vloerentrends toe te passen, kun je heel snel een andere sfeer geven aan je interieur. Leg bijvoorbeeld eens een leuk karpet over een houten vloer. Je zult merken dat je woning er compleet anders uit ziet. Door te spelen met kleur of materialen, voldoet je vloer al snel aan de laatste vloerentrends.

Heuga tapijttegels
Heuga tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos. Door verschillende Heuga tapijttegels te combineren, creëer je leuke effecten .

Plinten en architraven
Plinten en architraven zijn het verbindingsstuk tussen de muur en de vloer. Met plinten en architraven kun leuke accenten toevoegen aan je woning. Een vloerenspecialist ken je er mee helpen.

Vloer- en wandtegels
Vloer- en wandtegels veel gebruikt worden in ruimtes waar hygiëne belangrijk is. Dit komt doordat ze gemakkelijk schoon te maken zij. Je ziet vloer- en wandtegels daarom met name in keukens, badkamers of het toilet.

Vloeren
Met vloeren bepaal je de sfeer van de ruimte.. De keuze is dan ook enorm en voor iedere smaak zijn er vloeren te vinden. Qua materiaal kan je alle kanten op. Van hout tot vinyl en van tegels tot kunststof.

Vloeronderhoud
Hoe zuinig je ook bent op je vloer, er is geen ontkomen aan krassen of een incidentele knoeipartij. Vloeronderhoud zorgt er voor dat je vloer hier tegen bestand is en lang mooi blijft. Met goed vloeronderhoud verleng je de levensduur van je vloer.

Zachte vloeren
Zachte vloeren werken isolerend, dempen het geluid en hebben een stroef oppervlak, waardoor de kans op uitglijden verkleind wordt. Eigenlijke hebben zachte vloeren alleen maar positieve eigenschappen


Laat je informeren over vloerentrends bij een specialist

Een 5 Sterrenspecialist is degelijks bezig met vloeren. Hij kan je daarom alles vertellen over vloerentrends. Het blijft gelukkig niet bij vertellen. Een 5 sterrenspecialist heeft alle kennis, ervaring en vakmanschap in huis om vloerentrends in jouw woning toe te passen.