ØDE Design tafels

Otoko en Josei

ØDE Design lanceert Otoko en Josei, twee ambachtelijk vervaardigde tafels ontworpen door Francine Broos Interieurarchitecten. Op het eerste oog lijken de tafels op elkaar. Echter zijn bij Otoko de verbindingselementen en het tafelblad rechthoekig en is dit daarom de Masculin variant, terwijl Josei zich kenmerkt door het gebruik van zachte, feminiene contouren.

Het basisontwerp is geïnspireerd op Japanse houtverbindingen, zoals te zien in schrijnen en tempels. Kenmerkend is de zelfdragende constructie. Alle constructieve elementen zijn door de unieke verwerking van moderne verbindingstechnieken onzichtbaar.  Het elegante ontwerp komt goed tot zijn recht in een klassiek interieur en door het minimalistische karakter passen ze ook zeer fraai in een moderne omgeving.

De tafels worden vervaardigd van hoogwaardig massief eiken of Amerikaans Noten, beschikbaar in de kleuren: natural white oak, en carbon oak.

Made in Holland
De productie vindt plaats bij Timmerfabriek J. van de Plas uit Udenhout (1754). Bij de productie van de tafels wordt zoal gebruik gemaakt van oude (Japanse) verbindingstechnieken, hypermoderne CNC-machines in combinatie met vakkundig handwerk. Resultaat zijn hoogwaardige tafels die langer dan een leven mee gaan, die van generatie op generatie gebruikt kunnen worden.

Over Francine Broos Interieurarchitecten
Interieurarchitecten Francine Broos en Bas Leenders ontwikkelen vanuit Francine Broos Interieurarchitecten ontwerpen voor architectuur, interieur, meubels en omgeving. Heldere lijnen, pure materialen en een serene eenheid zijn hierin kenmerkend. De basis van elk ontwerp start bij een sterke compositie tussen interieur, exterieur en omgeving. Het resultaat is een markante handtekening die decennia later zijn kracht behoudt.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist