Functionals

Tafelserrie Monolite

Nieuw bij Functionals: de Monolite tafelserie van Boris Berlin. Voor het ontwerp van de sculpturale tafels liet hij zich inspireren door monolieten, grote plaatachtige sculpturen gevormd uit één stuk steen. De Monolite tafels zijn net zo puur in vorm en hebben een zelfdragend tafelblad – er is dus geen ondersteunend frame nodig. De matte coating in één kleur versterkt het monolithische karakter. Kies voor een ovaal, rond, driehoekig of rechthoekig tafelblad in verschillende kleuren

Zoals het tweede gedeelte van de naam doet vermoeden, is Monolite opmerkelijk lichtgewicht. Toch is de tafel, net als monolieten, buitengewoon sterk en stevig. Het zelfdragende blad kan met gemak veel gewicht aan, zelfs in het midden. En dankzij de verborgen verstelbare voeten staan de vier poten van aluminium stevig op de grond. De poten steken iets onder de tafel uit, deze houding zorgt voor extra stabiliteit.

Zoveel mogelijkheden
Kies voor een ovaal, rond, driehoekig of rechthoekig tafelblad in verschillende kleuren Pfleiderer en Fenix laminaat. Fenix is een extreem mat en krasvrij materiaal met zelfherstellend vermogen. Verder is Monolite verkrijgbaar in veel verschillende lengtes en twee hoogtes (74 cm en 110 cm). Met zoveel opties is er een Monolite voor elke vergaderruimte, kantoor of eetkamer.

Over Boris Berlin
Boris Berlin is een van de meest succesvolle ontwerpers werkzaam in Kopenhagen en medeoprichter van Boris Berlin Design, Komplot Design en Iskos-Berlin Design. Hij werkt voor klanten over de hele wereld: van Denemarken tot Zweden en van de VS tot Japan. Berlin heeft verschillende design awards gewonnen en zijn werk is te vinden in musea, zoals het Museum of Modern Art in New York, het Designmuseum Denmark, Die Neue Sammlung in München, het Victoria and Albert Museum in Londen en het Vitra Design Museum in Weil am Rhein. Berlin over de Monolite tafelserie: "Een tafel is geen eenvoudig object om te ontwerpen. De constructie is veeleisend en sculpturaal uitdagend. Hoe geef je de tafel een unieke identiteit zonder in te leveren op eenvoud?"

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist