Rolf Benz Tafels

Onno

Bij Rolf Benz ONNO ontmoet transparant purisme een boeiend spel van kleur en vorm. Het organische silhouet en de elegante afwerking creëren een tijdloos ontwerp met een strakke rand.

Transparant en toch vol verrassingen – het ontwerp van Sebastian Herkner combineert speelse en organische lijnen met de heldere esthetiek van monochroom glas. Rolf Benz ONNO is verkrijgbaar in twee kleurwerelden: koel grijs rookglas of een bronstint die perfect past bij warme interieurs.

Door de stijlvolle vrije vorm kunnen beide modellen schitteren als een solist of als duo: de hogere bijzettafel en de lagere salontafel nodigen uit tot harmonieuze interactie. Overlappende glaspanelen creëren fascinerende kleurenwerelden die de monochrome look tot leven brengen in een veelzijdig spel van licht, schaduw en diepte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist