Kasten

Alles over opbergsystemen

Vind stijlen in

Kasten voor iedere toepassing

Kasten zijn een onmisbaar onderdeel van je interieur. Zonder kasten wordt iedere woning een rommeltje. Kasten zijn ideaal om bijvoorbeeld serviesgoed, papieren of speelgoed voor de kinderen in op te bergen. Doordat er ontelbare mogelijkheden zijn, zijn er altijd kasten te vinden die bij je smaak en interieur passen. Kasten zijn dus niet alleen een handig opbergmeubel, maar bovendien een blikvanger .

Kasten bieden extra opbergruimte

Kasten zijn er in verschillende soorten en maten. Het type kast dat je kiest, is afhankelijk van het doel. Heb je een verzameling waar je erg trots op bent of een antiek servies dat het niet verdient om uit het zicht bewaard te blijven? Dan zijn vitrinekasten een perfecte oplossing. Vitrine kasten hebben glazen deuren, waardoor je de inhoud altijd goed kunt zien. Door vitrine kasten te voorzien van verlichting, kan je tentoon gestelde items extra op alten vallen. Kleding kasten moeten aan compleet andere eisen voldoen. Kleding kasten dienen ruim en degelijk te zijn. Je gebruikt een kledingkast namelijk meerdere keren per dag. Steeds meer met mensen met een beetje ruimte kiezen voor inloop kasten. Een inloop kast is de droom van iedere kledingfreak.

Voor waardevolle spullen is het wijs om kasten aan te schaffen die voorzien zijn van veiligheidsloten. Verder is het slim om te kijken of kasten verstelbare planken hebben. Het doel van de kasten kan in de loop der jaren ten slotte veranderen. Dan is het fijn dat je flexibel bent bij het indelen van je kasten. Wat voor kasten je uiteindelijk kiest, ze zorgen altijd voor handige, extra opbergruimte.

Een specialist weet alles over kasten

Je doet er verstandig aan je door een 5 Sterrenspecialist te laten informeren over kasten. Een specialist heeft alle soorten kasten in huis en kan alles vertellen voer maatvoering en afwerking. Een specialist kan kasten zelfs geheel op maat maken. Hierbij wordt zelfs rekening met bijvoorbeeld schuine daken of hoeken en nissen. Hierdoor nemen kasten zo min mogelijk ruimte in beslag, terwijl ze maximale opbergruimte bieden.