Een inbouwkast

Efficiënt en mooi

Opbergruimte. We hebben er nooit genoeg van, maar we willen tegelijkertijd niet dat het ten koste gaat van de leefruimte. Een inbouwkast biedt de oplossing. Niet alleen is het een uiterst efficiënte manier om iedere centimeter van je woning optimaal te benutten, je kunt een inbouwkast helemaal naar je eigen smaak samenstellen en inrichten.

Efficiënt
Het grote voordeel van een inbouwkast is toch wel de efficiënte manier waarop je de beschikbare ruimte kan benutten. Heeft je kamer een schuin dak of een vreemde, afwijkende hoek? In dat geval is het haast onmogelijk om een normale, kant-en-klare kast te plaatsen. Een inbouwkast kan je in vrijwel iedere situatie kwijt. Omdat het maatwerk is, kan je hem geheel aanpassen aan de kamer en ieder hoekje optimaal benutten als opbergruimte. Zo heb je altijd genoeg plek om je spullen op te bergen. Dit geldt ook voor de buitenkant. Je bent geheel vrij inde keuze van het materiaal en zo kan je de kleuren laten matchen met de rest van je interieur. Praktisch en mooi!

Industriële look
Heb je wel eens gedacht aan een inbouwkast met een industriële look? Door stoere, ruwe materialen te gebruiken krijgt je kamer al snel een warm uiterlijk met een rauw randje. Dit kan je bewerkstelligen door metalen elementen in je kast te verwerken. Een metalen omlijsting of ruwe handvaten maken het industriële uiterlijk al snel compleet. Lukt het je niet om echt metaal te gebruiken? Denk dan eens aan verf met een metallic finish. Hoe je het resultaat ook boekt, een industriele kast is een verrijking voor ieder interieur.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist