Kledingkast

Op maat laten maken

Iedereen heeft een kledingkast nodig. We leggen onze net gewassen kleren namelijk niet verspreid op de vieze grond. Maar, dat iedereen een kledingkast nodig heeft betekent niet dat iedereen dezélfde kledingkast nodig heeft. We hebben allemaal zo onze eigen smaak. Niet alleen op basis van hoe we ons huis inrichten, maar ook hoe we ons kleden en hoe we naar dingen kijken. Er is daarom geen universele kast die voor iedereen geschikt is. De oplossing? Een kledingkast op maat natuurlijk.

Welke kledingkasten kunnen op maat gemaakt worden?
Als je een kledingkast op maat wilt laten samenstellen dien je eerst een type kledingkast te kiezen. Vroeger had je eigenlijk alleen de draaideurkast. Deze had naar buiten openslaande deuren en is nog steeds in zeer veel huishoudens terug te vinden. Maar in de loop der jaren kwam er de vraag naar een kledingkast met een wat modernere uitstraling.

Hier kwamen de zweefdeurkast en schuifdeurkast om de hoek kijken. Bij deze kasten heb je geen openslaande deuren maar een schuifdeur. Niet alleen oogt dit een stuk strakker en moderner, je bespaart er ook nog eens ruimte mee. Het verschil? Bij de schuifdeurkast hangt de deur in de kast, bij een zweefdeurkast juist ervoor. Hierdoor is de schuifdeurkast minder gevoelig voor stof. Wil je écht de beschikbare ruimte optimaal benutten? Dan zou je ook nog kunnen gaan voor een hoekkast. Doordat deze tussen twee hoeken geplaatst wordt heb je geen enkel ruimteverlies in je slaapkamer.

Bepaal helemaal zelf het exterieur & interieur
Het zelf samenstellen van een kledingkast biedt vele verschillende opties. Zo kan je naast het exterieur ook het interieur van de kast zelf bepalen. Om te beginnen kies je allereerst het type kledingkast dat bij jou (en jouw stijl) past. Vervolgens begin je bij het exterieur.

Door het ruime materialen en kleuren aanbod kan iedereen een kledingkast samenstellen die past bij zijn of haar stijl. Kies voor een kast die mooi opgaat in het interieur van je slaapkamer of laat hem eruit springen met felle kleuren. Voeg eventueel nog luxe opties toe als deurspiegels, binnenverlichting en/of kastdeur remmers.

Dan is er nog het interieur. Ook hier kan je helemaal losgaan. Heb je veel legplanken nodig voor al je sneakers? Of moeten al je overhemden netjes aan kleerhangers? Wat je dagelijkse outfit ook is, met een kledingkast op maat kan je het helemaal naar eigen wensen indelen.

De voordelen van een kledingkast op maat
Een kledingkast op maat biedt je, ten opzichte van een normale kledingkast, 3 grote voordelen. Om te beginnen hoef je niet het héle internet of alle slaapkamerspeciaalzaken af te gaan voor een kast die aansluit bij je slaapkamerinterieur. Je kiest een basismodel en past vervolgens de kleuren en materialen aan tot je zelf tevreden bent.

Daarnaast benut je door een kledingkast op maat ook optimaal je kledingkast. Geen overbodige legplanken omdat je altijd jurkjes draagt. Je kiest zelf wat je nodig hebt en wat je niet nodig hebt, dat laat je lekker achterwege.

Als laatste zorgen de eventuele luxe opties er ook nog eens voor dat jouw ochtendroutine soepeler verloopt. Door de binnenverlichting zie je altijd direct wat je moet pakken en krijg je geen ruzie met je partner omdat je weer dat grote licht in de slaapkamer aandoet. En door de spiegels kan je ook nog eens direct zien hoe goed de gekozen outfit je staat. Ideaal!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist