kasten van now! by hülsta

Met glans geslaagd: de no. 14

 

Van neutraal naar opvallend: de no. 14 collectie van now! by hülsta kan het allemaal. Je past de wandmeubels en buffetkasten namelijk aan naar believen. Gaande van kleur tot houten en glazen accenten: no. 14 straalt steevast speelse klasse uit.

Puzzelen met wandmeubels
De collectie heeft zowel witte of grijze wandmeubelen met een high gloss afwerking, als customizable wandkasten met hout of kleurtjes (wit, zijdengrijs, blauw, rood). Daarnaast zorgen glazen accenten met onderbelichting voor een opvallend detail. Diezelfde stijl kan doorgetrokken worden naar de buffetkasten waar je ook hout/kleur/glazen accenten kan toevoegen voor een uniform geheel.

Glossy look
De buffetkasten met gloss zijn een luxe toevoeging aan je woonkamer of eetkamer. Ga voor plain white of voeg ook hier glazen, hout of kleuraccenten toe. De rode planken ook van no. 14, zijn verkrijgbaar in tal van kleurtjes. hülsta zet alles in voor een stilistische eenheid in huis.

'Night at the museum'
De vrijstaande kasten van hülsta zijn op hun beurt echte eyecatchers in je interieur. Beschikbaar in wit, grijs, blauw of rood. Niet in hout zoals bovenstaande modellen. De kasten hebben ruime opbergruimte en de mogelijkheid om items uit te stallen dankzij een glazen accent met stijlvolle verlichting. Extra ruimte vind je in de column die naast zijn praktisch nut ook een esthetische meerwaarde heeft.

Finishing touch
Verliefd op collectie no. 14? We get it: daarom gaat hülsta nog verder. no. 14 bevat ook nachtkastjes opnieuw met glossy accent en volledig customizable.

Over hülsta
Hülsta is zonder twijfel het bekendste Duitse meubelmerk en staat vooral bekend om innovatieve inrichtingsconcepten voor woonkamers, slaapkamers, eetkamers en meubels met ingewerkte soundsystemen. Het succesverhaal begon in 1940 toen Alois Hüls een meubelmakerij startte. Zoon Karl nam in 1960 het bedrijf van zijn vader over, en het ooit zo kleine bedrijfje werd hülsta, een wereldbekend meubelmerk. Bij alle hülsta-ontwerpen wordt op elk detail gelet. Niet alleen het mooie design staat centraal, ook de functionaliteit is belangrijk. Het bedrijf garandeert altijd hoge kwaliteit en exclusief design made in Germany.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist