Ideale garderobekast

Dit mag er niet ontbreken

Een garderobekast is één van de meest belangrijke meubelstukken in jouw woning. Je gebruikt de kast elke dag en het is de plek waar je een aantal van jouw meest belangrijke bezittingen opbergt. We kunnen iedereen dan ook aanraden om een garderobekast met zorg uit te zoeken of zelf samen te stellen. Door zelf een garderobekast samen te stellen, kun je deze helemaal naar eigen inzicht inrichten. Je bepaalt zelf hoeveel planken, laden en roedes je in de kast wilt hebben. En je kunt volop gebruik maken van speciale features zoals een kledinglift, een sieradenlade of een schoenenrek. Wij vertellen je wat er absoluut niet mag ontbreken in jouw ideale garderobekast.

Voldoende legplanken
Een goede garderobekast is niet compleet zonder een flink aantal legplanken voor kledingstukken. Een kast met voornamelijk roedes lijkt heel stijlvol en praktisch, maar het neemt erg veel ruimte in en roedes zijn lang niet geschikt voor alle kledingstukken. Wollen truien, T-shirts en vesten kunnen beter gevouwen op worden geborgen dan worden opgehangen om de kleding langer mooi te houden en om ruimte te besparen.

Lades
Het is tegenwoordig heel eenvoudig om de garderobekast te voorzien van enkele lades. Waar vroeger kasten voornamelijk bestonden uit planken en roedes, zijn lades nu echt aan een opmars bezig. En terecht! Een lade is ideaal voor het opbergen van ‘rommelige’ kledingstukken die niet eenvoudig opgevouwen kunnen worden. Denk aan sokken en ondergoed, maar ook aan riemen, sjaaltjes en badkleding. In een lade kun je deze items netjes opbergen en het staat erg strak in de kast.

Een passpiegel
Een spiegel op de deur of aan de binnenzijde van de garderobekast is wat ons betreft een must have. Het is praktisch om direct tijdens het aankleden een outfit te kunnen bekijken om deze optimaal te kunnen stijlen. Niemand heeft zin om heen en weer te lopen tussen de garderobekast en de badkamer.

Een sieradenlade
Houd je van accessoires om jouw outfits compleet te maken? Dan mag een sieradenlade in jouw garderobekast zeker niet ontbreken. Deze speciale lade of plank is zo ingericht dat je er overzichtelijk en veilig jouw favoriete accessoires kunt bewaren. Er is plek voor ringen, kettingen, oorbellen en brillen en je kunt er je markante Tudor horloges veilig in opbergen. Zo heb je alles voor de ideale outfit op één plek.  

Een broekenhanger
Veel mensen hangen hun pantalons gewoon aan een roede, maar wist je dat er speciale broekenhangers zijn voor in de garderobekast? Hier kun je al jouw broeken netjes op hangen en het neemt veel minder ruimte in dan wanneer je de broeken aan de roede in de kast zou hangen. Bovendien kun je de broekenhanger vaak in- en uitschuiven voor extra efficiënt opbergen in de kast.

Kastverlichting
Tegenwoordig worden steeds meer garderobekasten uitgerust met kastverlichting en met goede reden. Door verlichting op of in de kast te plaatsen, maak je de kast een echte blikvanger. Maar het heeft ook zeker praktisch nut. Je hebt altijd een goed overzicht van jouw garderobe, of het nu dag of nacht is, en outfits passen en beoordelen wordt een stuk eenvoudiger met goede verlichting. Onderschat het belang van kastverlichting dus niet.

Een schoenenrek
Veel mensen ruimen hun schoenen op in de hal, maar dit is niet altijd even efficiënt. Het is ideaal om je dagelijkse schoenen en sportschoenen vlakbij de voordeur te hebben, maar als je een flinke collectie schoenen hebt, wordt dit al snel te veel voor in de hal van de woning. Daarom kunnen wij iedereen adviseren om een schoenenrek in de garderobekast te plaatsen. Hier kun je jouw favoriete paren netjes bewaren. Bovendien maakt dit het samenstellen van een goede outfit, met de juiste schoenen, nog makkelijker.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist