Arco tafels

Uitbreiding Kami collectie

In 2020 introduceerde Arco in samenwerking met Occony de Kami collectie. De houten modulaire design tafel kan met gemak en naar wens worden geconfigureerd, waarbij eindeloos in lengte geschakeld kan worden in verschillende uitvoeringen. Van een kleine intieme setting tot een grote blikvanger in een vergader- en boardroom omgeving. De bestaande collectie breiden we nu verder uit door de toevoeging van een derde smalle kolom en aanvullende mogelijkheden in maatvoering. De Kami is een ontwerp van Joost van der Vecht en ontwikkeld in samenwerking met Occony.

De volledig houten design tafel is beschikbaar in een ronde of ovale vorm voor zowel het blad als de kolom(men). De toevoeging van de derde smalle kolom biedt meer vrijheid voor het positioneren van stoelen, vanwege de extra ruimte tussen de kolommen. Dit en de toevoeging van kleinere afmetingen maakt de Kami nog breder inzetbaar in zowel de woon- als werkomgeving. 

De gedeelde visie op duurzaamheid en aandacht voor het milieu resulteert in de samenwerking waarin ‘sustainable innovation’ en ambacht samenkomen. Afgelopen jaren hebben Arco en Occony alle kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, materialen en productiemethoden ingezet om te komen tot de vernieuwde Kami collectie. 
 
De tafels kunnen uitgevoerd worden in Eiken of Noten (massief, semimassief en fineer) in diverse beitskleuren, en afgewerkt met een duurzaam water gedragen lak. Zoals elk Arco-product wordt de Kami in Nederland in onze eigen fabriek geproduceerd, gemaakt van 100% gecertificeerd hout (FSC/PEFC/STIP). 

Steeds meer mensen vragen - terecht - naar de herkomst van producten en naar de samenstelling van materialen in een product. Omdat wij hier zo transparant mogelijk over willen zijn, is elk product voorzien van een “Product Eco Passport”: een duidelijk overzicht van de materiaalsamenstelling met gewichtspercentages van ieder product.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist