Vloer- en wandtegels

Vind stijlen in

Vloer- en wandtegels zijn decoratief en praktisch

Vloer- en wandtegels hebben twee functies. Natuurlijk hebben ze een decoratieve functie. Vloer- en wandtegels bepalen voor een groot gedeelte het uiterlijk van de ruimte. Daarom zijn er zo veel verschillende soorten maten verkrijgbaar. Dit begint al met de afmeting van vloer- en wandtegels. Met een groot formaat tegel op de vloer kan je optisch ruimte creëren. Met kleine wandtegels kan je juist leuke motieven maken en accenten leggen. Door vloer- en wandtegels op elkaar af te stemmen, kan je hele verrassende resultaten bereiken.

Uiteraard hebben vloer- en wandtegels ook een praktische functie. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te houden. Vandaar dat vloer- en wandtegels veel gebruikt worden in ruimtes waar hygiëne belangrijk is. Dank maar aan keukens, badkamers of het toilet. Een andere praktische kant van vloer- en wandtegels is de slijtvastheid. Hierdoor gaan ze lang mee.

Mozaïek met vloer- en wandtegels

Vloer en wandtegels zijn goed te gebruiken om er mozaïek van te maken. Door vloer en wandtegels op een speelse of stijlvolle manier met elkaar te combineren, krijg je de leukste resultaten. Klassieke mozaïek met vloer- en wandtegels van natuursteen in de keuken. Of wellicht vrolijke gekleurde vloer- en wandtegels van keramiek in de woonkamer. Of glasmozaïek in de badkamer. Niet alleen de toepassingen van mozaïek is divers. Ook het kleurenpalet van de keramische vloer- en wandtegels is eindeloos.

Een specialist helpt bij het kiezen van vloer- en wandtegels

Het kiezen van vloer- en wandtegels is een tijdrovende kwestie. Vanwege het enorme aanbod zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Een 5 Sterrenspecialist helpt graag bij het maken van deze keuze. Hij kan alles vertellen over toepassingsmogelijkheden en onderhoud. Door vloer- en wandtegels te kopen bij een specialist, zal je altijd tevreden zijn met het resultaat.

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*