The Mosaic Factory

Matte mozaïek

The Mosaic Factory breidt haar Sevilla collectie uit met nieuwe kleuren Kitkat original. De nieuwe kleuren sluiten naadloos aan op de kleurtrends van dit jaar, veelal geïnspireerd door natuurlijke elementen, rust en zachte tinten.

De vijf nieuwe matte kleuren zijn Matt White, Vintage Pink, Army green, Sage Green en Navy Blue. Door de subtiele matte glazuurlaag van de porseleinen tegels ontstaat een lichtinval met een mooi schaduweffect.

Tegels zijn momenteel erg populair en de toepassing kent dan ook geen grenzen. Achterwanden in keukens, badkamers maar ook prachtig als lambrisering in een entree of hal. Als afwerking van een nis of als bekleding van een keukeneiland of bar. De Kitkat mozaïek kenmerkt zich door zijn lange, rechte vorm en met het hol gebogen oppervlak ontstaat er een bijzondere lichtinval.

Voor extra diepte en speelsheid kunnen de matte tegels worden gecombineerd met glanzend varianten. De naam Kitkat heeft de tegel natuurlijk te danken aan de bekende chocolade reep.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist