TMF Mozaïek collectie

Barcelona Rectangle

Strakke glanzende grote, rechthoekige mozaïektegels, gemaakt van geglazuurd porselein. De mozaïek uit de Barcelona collectie is zeer geschikt als wandtegel in bijvoorbeeld een modern of Scandinavisch interieur. Met de nieuwe kleuren kunnen creatieve patronen worden gerealiseerd voor bijvoorbeeld een achterwand of nis in de keuken, of voor de bekleding van een schouw of een wand in de badkamer. Deze rechthoekige tegels kunnen in een sanitaire of wellness ruimte ook worden toegepast als vloertegel, mits de ruimte blootvoets wordt betreden.

De vier nieuwe kleuren van Barcelona Rectangle zijn Turquoise, Café Latte, Forest Green en Azure Blue Speckle. De mozaïektegels worden op hoge temperatuur gebakken (1200-1400 °C) waardoor ze een lange levensduur hebben. Het onderhoud en schoonmaken is eenvoudig.

Naast de Rectangle bevat de Barcelona collectie mozaïek allerlei andere vormen, formaten en kleuren. De combinatiemogelijkheden zijn oneindig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist