The Mosaic Factory

Carbon Mosaic Collection

Op donderdag 12 oktober vindt de lancering plaats van de Carbon Mosaic Collection. Deze exclusieve collectie is ontworpen door Osiris Hertman in samenwerking met The Mosaic Factory. Het Design Hotel Mister Highlander op het Rokin, dat tevens ontworpen is door Osiris en zijn team, is uitgekozen als locatie voor dit event.

OSIRIS HERTMAN x THE MOSAIC FACTORY
Deze collectie mozaïektegels is ontworpen door Osiris Hertman voor The Mosaic Factory. Na een creatief proces is een uniek resultaat ontstaan. De samensmelting van matte en glanzende grijze en zwarte tinten, verrijkt met een vleugje zilver, creëert een visueel feest dat de ruimtes omtovert tot een oase van stijl en luxe.

Het kleurenpalet van de nieuwe Carbon mozaïektegels is zwart in al zijn hoedanigheden: glanzend, mat en met een metallic touch. De tegels worden op vier verschillende manieren met elkaar gecombineerd. Door de tegelmatjes repeterend te plaatsen of juist te laten verspringen ontstaat er een speels patroon met verschillende lichtinvallen.

De donkere kleur zorgt voor een krachtige en mysterieuze look die geschikt is voor de bekleding van een keukeneiland, een nis in de keuken of badkamer, een ontvangstbalie of een hotel- of restaurantbar. De mogelijkheden met het zwarte mozaïek zijn oneindig. Combinaties met andere materialen en kleuren nodigen uit tot creatieve interieuroplossingen. De rechthoekige vorm van de tegel, die doet denken aan een ‘kitkat’ versterkt het robuuste karakter. De Carbon Mosaic Collection voegt architectonische luxe toe dat niet onopgemerkt blijft. De veelzijdigheid van deze tegels maakt ze ideaal voor elk project waar klasse en vakmanschap vereist is.

“Het gebruik van zwarte tinten vanuit de natuur, zoals houtskool, ebbenhout of zwarte toermalijn in je interieur geeft je rust net zoals de natuur zelf.” – Osiris Hertman

ONTDEK DE LUXE VAN DE CARBON MOSAIC COLLECTION
De Carbon Mosaic Collection is veel meer dan alleen tegels; het is een statement van tijdloze elegantie en ongekende klasse. Deze tegels zijn vervaardigd om een verfijnde en glamoureuze sfeer te creëren, of het nu in een woonruimte, kantoor of commerciële omgeving is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist