Tegels tegen de wand

Verrassende stijlen en vormen

Keramische tegels zijn een stijlvolle uitkomst voor op de wanden van elke ruimte in huis. Ze geven een duurzame bescherming aan de muur en zijn ook nog eens ontzettend stijlvol. Hieronder ontdek je de nieuwste trends en ideeën voor verrassende tegels tegen de wand.

Keramische tegel voordelen
Niet alleen voor op de vloer zijn keramische tegels een goede keuze, maar ook voor tegen de wand zijn ze erg praktisch en vooral ook heel stijlvol. In vochtige ruimtes zoals de badkamer, keuken en het toilet zien we vaak wandtegels terugkomen om de muren optimaal te beschermen tegen vocht en vuil. Met de kras- en waterbestendige eigenschappen, is keramiek de perfecte duurzame oplossing.

Een ander voordeel is dat je de ultieme keuze hebt aan formaten, kleuren, stijlen, vormen en afwerkingen. Realiseer dus nu gemakkelijk jouw droominterieur met verrassende muurtegels. Of je nu de gehele muur wilt betegelen of een accent wilt aanbrengen in de ruimte met een verrassend design; de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren!

Diverse vormen
Tegels zijn te verkrijgen in allerlei vormen en afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan een zeshoekige, vierkante of langwerpige tegel. Deze zijn toe te passen in uiteenlopende legpatronen en formaten. Hiermee creëer je dus een uniek creatief effect tegen jouw wanden in huis.

Verrassende stijlen
Op zoek naar een ultiem verrassende uitstraling tegen de muur? Kies dan eens een stijlvol houtlook, betonlook, marmerlook of natuursteenlook design. Voor een extra luxueus effect combineer jij de perfecte tegel stijlen met elkaar tot een uniek interieur. Een aantal voorbeelden zijn een houtlook gecombineerd met betonlook voor een stoere afwerking. Voor een warme klassieke look, kun je houtlook combineren met marmerlook tegels. Of combineer jouw stijlvolle tegel design met een vrolijke patroontegel tegen de wand.

Kies de vrolijkste patronen
Met uiteenlopende patroontegels zoals vrolijke Portugese wandtegels in huis, creëer je een unieke sfeer in je interieur. Deze tegels zijn te gebruiken als wanddecoratie voor een verrassend accent, of betegel gerust de gehele wand of vloer met deze tegels. Zo worden ze ook vaak toegepast tegen de achterwand van het fornuis of tegen de wc-wand. Daarnaast zijn ze erg mooi te combineren met een betonlook, natuursteenlook of houtlook tegel.

Wil jij een ultieme keuze uit een mega assortiment keramische tegels? Neem eens een kijkje in de showrooms van TegelMegaStore. Of shop je nieuwe tegels gemakkelijk online. Ze bieden een uitgebreid assortiment en deskundig advies over jouw nieuwe tegels en accessoires.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist