Dekbedden en kussens

bedtextiel en accessoires

Vind stijlen in

De vulling van dekbedden en kussens

Dekbedden en kussens zijn meestal gevuld met dons of veren. Dons zijn de pluisjes, die afkomstig zijn van eenden of ganzen. Dons heeft eigenschap dat het zich gelijkmatig verdeelt over dekbedden en kussens. Hierdoor worden dekbedden en kussens gelijkmatig verwarmd en zorgen ze voor een goede nachtrust. Dekbedden en kussens zijn gevuld met veren voelen steviger aan dan dekbedden en kussens met dons zijn gevuld. De persoonlijke voorkeur van de gebruiker bepaalt uiteindelijk wat de vulling van dekbedden en kussens zal zijn.

Dekbedden en kussens voor ieder jaargetijde

Er zijn speciale 4 seizoenen dekbedden en kussens. Met name de dekbedden bestaan hierbij uit een zomer- en winterdeel. Tijdens de warme maanden gebruik je het zomerdeel, en in het voor- en najaar gebruik je het gedeelte dat voor die periode bestemd is. Aan elkaar bevestigd zorgen het 4-seizoenen dekbedden en kussens ervoor dat je tijdens de winter heerlijk warm slaapt. Om dekbedden en kussens aan te passen aan je smaak, stemming of slaapkamer kan je afwisselen met bedtextiel. Door je dekbedden en kussens te voorzien van hoezen met vrolijke bloemdessins of juist rustige en egale kleuren voldoet je slaapkamer volledig aan het laatste modebeeld. De dekbedden en kussens van de kinderkamer voorzie je van een afbeelding van hun favoriete strip-of filmheld, zodat ze heerlijk slapen.

Dekbedden en kussens vind je bij een specialist

Een 5 Sterrenspecialist weet als geen ander welke dekbedden en kussens het beste bij je passen. Niet alleen kan een specialist je adviseren over de gebruikte vulling, hij biedt tevens de keuze uit dekbedden in kussens in verschillende formaten.