Auping bedtextiel

Voorjaarscollectie 2023

Auping lanceert de voorjaarscollectie bedtextiel 2023, bestaande uit negen overtrekken met verschillende kleurrijke prints met namen als Glacier, Lunar en Skyline. De collectie is geïnspireerd op de natuur en het heelal. Acht overtrekken zijn gemaakt van glad en duurzaam katoensatijn. Daarnaast brengt Auping een luxe duo-tone geweven overtrek van linnen en katoen uit. Alle overtrekken uit de voorjaarscollectie zijn BCI gecertificeerd. De collectie is verkrijgbaar in alle Auping winkels en in de webshop.

Twee keer per jaar lanceert Auping een seizoenscollectie, met daarin kleurrijk bedtextiel met levendige prints. De collectie van dit voorjaar bestaat uit negen  overtrekken die geïnspireerd zijn op de natuur en het heelal. Zo herken je in het golvend lijnenspel van overtrek Tide een rustig kabbelend watertje en brengen de donkere kleuren van Night Shade een natuurlijke rust in de slaapkamer. Acht overtrekken zijn gemaakt van duurzaam katoensatijn. Daarnaast zit er in de collectie een luxe duo-tone geweven overtrek van 55% linnen en 45% katoen in antracietgrijs. De seizoenscollecties zijn een aanvulling op de doorlopende basiscollectie bedtextiel, die bestaat uit tijdloze overtrekken in rustige en effen kleuren

Alle Auping dekbedovertrekken hebben een button-down systeem en een extra lange instopstrook, waardoor ze ook geschikt zijn voor hoge matrassen. Met de lusjes aan de binnenkant zijn de overtrekken eenvoudig aan een Auping dekbed vast te maken, zodat ze altijd op hun plek blijven. De kussenslopen van de seizoencollectie hebben een dubbele hotelsluiting, waardoor het niet uitmaakt welke kant van het kussen je gebruikt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist