4 Seasons Dekbed van De Witte Lietaer

Weldadig warm, zacht, vederlicht

Het 4 Seasons Dekbed van De Witte Lietaer is gevuld met het allerbeste eendendons voor een zalige nachtrust. Het merk levert dit dekbed wereldwijd aan vijfsterrenhotels vanwege de duurzame kwaliteit. Het is ook in de winkel verkrijgbaar voor iedereen die houdt van weldadige luxe in de slaapkamer.

Het premium donsdeken is vederlicht en drapeert zich zacht rond je lichaam. Dankzij de natuurlijke thermo-isolerende werking heb je het altijd lekker warm. En je hebt nooit meer koude voeten. Het 4-seizoenen-dekbed bestaat uit twee delen: een dikker deel dat je gebruikt in lente en herfst en een dun zomerdekbed. Aan elkaar geknoopt zijn de twee delen extra warm voor de wintermaanden. Zo kan je makkelijk je slaap personaliseren naar temperatuur en heb je elk seizoen een perfect dekbed.

Optimale isolatiewaarde
Het 4 Seasons Dekbed bestaat uit 90% eendendons en 10% veertjes: deze verhouding levert de meest optimale isolatiewaarde. De veertjes geven weerbaarheid aan het dekbed terwijl het dons zorgt voor warmtebehoud en volume. Het dekbed is cassette-geproduceerd waardoor het in kamertjes is verdeeld, zo blijft het dons mooi op zijn plaats en is de isolatie optimaal. 

Het dekbed is voorzien van een 100% katoenen tijk, dubbel gestikt met een bies. Katoen heeft als natuurlijk eigenschappen dat het vocht opneemt en ventileert. De donsdekens van De Witte Lietaer worden geleverd in een luxe opbergtas.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist