Relaxound Breezublanket

Feel good

Relaxound uit Berlijn is een expert op het gebied van innovatieve ontspanningsproducten en presenteert nu BREEZYBLANKET. Een luchtig deken dat heerlijk aanvoelt en tegelijk een kleurig accent zet op je bank, (kinder)bed of loungeset.

 

BREEZYBLANKET is een luchtige, lichte feel-good deken geïnspireerd op het traditionele vakmanschap van Indiase dohad-dekens. Met zijn drie dunne lagen katoen en dankzij de natuurlijke AirFlair-klimaatzones past het zich perfect aan het lichaamsklimaat aan, of het nu op warme dagen, milde avonden of koele nachten is.

Gemaakt van 100% ademend katoen, voorkomen de drie fijne lagen warmteophoping omdat de lucht tussen de afzonderlijke lagen wordt getemperd. Dit ontspant maximaal, of het nu in bed, op de bank, op het terras of zelfs op reis is. BREEZYBLANKET overtuigt met de hoogste kwaliteit en is met zijn aangenaam lichte gewicht de perfecte metgezel voor thuis en onderweg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist