Graham & Brown verfcollectie

Think Pink!

Verwen je muren met de verf van Graham & Brown.  De verfcollectie bestaat uit meer dan 380 kleuren in verschillende afwerkingen, zo geef je de perfecte look aan elke kamer in je huis. Het verfassortiment is zo samengesteld dat het perfect combineert met alle exclusieve behangdesigns. Het huis een metamorfose geven was nog nooit zo gemakkelijk.

Een van de prachtige kleuren is Bittersweet, deze verfkleur combineert diepe pigmenten met de zoetheid van rode en roze tinten. Vragen jouw muren om exotisch? Kies dan voor Aloha. Dit prachtig koraalroze is een perfecte balans tussen oranje en gele pigmenten.

Niet alleen muren of deuren vragen om deze kleurige update. Ook oude meubels of andere objecten in huis krijgen een geheel nieuwe look met een lik verf. Voor wie buiten aan de slag wil heeft Graham & Brown ook een zijdeglans lak voor buiten. Hekjes, tuinmeubilair of voordeuren knappen in een mum van tijd op en je verlengt hiermee bovendien de levensduur van de producten.

Alle verf van Graham & Brown is verkrijgbaar in matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Ook is de verf van Graham & Brown onafhankelijk getest, de verf is vervaardigd op waterbasis en dus duurzaam en milieuvriendelijk. Om nog beter te kunnen inschatten of je voor de juiste kleur kiest, introduceert Graham & Brown verfstaaltjes die je op de muur kunt plakken. Milieuvriendelijk, volledig recyclebaar en gemaakt van echte verf. De nieuwe herplakbare ‘peel&stick’ verfstalen helpen je bij de keuze van de juiste kleur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist