Heuga

Bij Eigen huis en tuin

Zaterdag 15 oktober 2011 op RTL4

Zaterdag 15 oktober is Heuga te zien op TV in het populaire woon- en klusprogramma Eigen Huis & Tuin bij RTL 4. Het klusteam met Quinty, Thomas en Lodewijk is dit keer in Krommenie waar zij weer allerhande klussen zullen aanpakken. In het item ?De straat van de week? wordt een serre omgetoverd tot een prachtige woonruimte, waarin de multifunctionele en stijlvolle tapijttegels van Heuga gelegd zullen worden.

Van serre tot woonkamer

Het stylingteam heeft gekozen voor de collectie Puzzle Pieces/2 in de prachtige grijstint Koala die als rustige basis voor het interieur dient. Puzzle Pieces/2 is een zachte gesneden pool, beschikbaar in 21 stijlvolle kleuren die ontwikkeld zijn volgens de huidige woontrends. De kleuren zijn onderling op elkaar afgestemd zodat ze mooi gecombineerd kunnen worden in een elkaar aanvullend of juist contrasterend vloerontwerp. Natuurlijk kunnen de kleuren ook op zichzelf staand gebruikt worden in een uni ontwerp, zoals het team van Eigen Huis & Tuin dit keer gedaan heeft.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Heuga tapijttegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist