Tuinmeubelen

Lounge sets, meubels en parasols

Vind stijlen in

De schoonheid van tuinmeubelen

De tijd dat we allemaal dezelfde plastic tuinmeubelen op ons terras hadden staan, ligt al lang en breed achter ons. De afgelopen jaren hebben steeds meer fabrikanten van tuinmeubelen zich toegelegd op design en schoonheid. Als we ons interieur helemaal afstemmen op onze smaak, waarom zouden we dit op ons terras of balkon dan niet doen? Neem alleen het materiaal, waar onze tuinmeubelen van gemaakt zijn. Naast diverse soorten (teak)hout kan er tegenwoordig gekozen worden uit aluminium, kunststof en vlechtwerk. Sinds kort zijn daar in tuinmeubelen van outdoor textiel bij gekomen. Het voordeel van dit materiaal is dat het weerbestendig is. Tuinmeubelen van textiel kunnen het gehele jaar door buiten blijven staan, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit en uitstraling.

Tuinmeubelen om op te loungen

Tuinmeubelen worden steeds luxer en comfortabeler. Een luxe lounge set is niet alleen meer voorbehouden aan chique strandpaviljoens of terrassen. Ook in particuliere tuinen worden traditionele tuinmeubelen steeds vaker vervangen door een lounge set. Tijdens de zomer besteden we gemiddeld ongeveer 67% van onze dag in eigen tuin. Een loungeset bestaat uit relaxte tuinmeubelen, die je in je tuin kunt zetten. Lekker genieten van de zomer op je eigen tuinmeubelen. Dankzij luxe tuinmeubelen wordt het terras dan een echt verlengstuk van je woonkamer!

Een specialist laat je genieten van tuinmeubelen

Een 5 Sterrenspecialist kan je alles vertellen over tuinmeubelen. Niet alleen biedt hij je de keuze uit diverse materialen. Hij helpt je ook bij het onderhoud van je tuinmeubelen. Hierdoor kan je er extra lang van genieten.

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*