Auping bedtextiel najaar 2023

dessins met geometrische vormen

Auping presenteert de nieuwe dekbedovertrekken voor dit najaar. De permanente basiscollectie wordt uitgebreid met tien effen overtrekken in wit-, grijs- en pasteltinten gecombineerd met nieuwe stoffen. Daarnaast lanceert Auping een najaarscollectie met kleurrijk bedtextiel vol levendige prints. Ook introduceert Auping twee spreien en bijhorende sierkussenslopen in aardetinten die rust en warmte in de slaapkamer brengen. De nieuwe producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar.

Basiscollectie
Auping lanceerde twee jaar geleden een basiscollectie, met daarin effen overtrekken van mooie kwaliteit die tijdloos zijn, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. De basiscollectie is doorlopend verkrijgbaar en krijgt gedurende het jaar een aantal toevoegingen. Dit najaar voegt Auping tien overtrekken aan deze collectie toe die zijn gemaakt van katoen satijn, flanel - zacht en heerlijk warm voor de winter - en chambray. Chambray is een licht katoenen stof die wordt geweven met gekleurde en witte draden, waardoor er een subtiel speels effect ontstaat. De overtrekken hebben rustige kleuren als Chambray denim blue, Chambray blush, Flannel grey en Brilliant stone.

Naast de nieuwe overtrekken introduceert Auping twee spreien en bijpassende sierkussenslopen in neutrale tinten, Déjàvu sand en Déjàvu grey. Ze zijn gemaakt van katoen en linnen en brengen warmte en rust in de slaapkamer.

Seizoenscollectie
Ook dit najaar brengt Auping als aanvulling op de basiscollectie een seizoenscollectie met daarin overtrekken met uitgesproken dessins. De overtrekken van dit najaar bevatten dessins waarin speels gebruik is gemaakt van kleuren en geometrische vormen. Hiervoor zijn speciale collagetechnieken en 3D-weefeffecten gebruikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist