Maak je woonkamer nu persoonlijk

ontwerp je eigen decoratie

Die lege muur staart je al een tijdje aan, en het is tijd voor iets nieuws. Wat is er dan persoonlijker of mooier aan de muur dan je mooiste foto’s te laten afdrukken in de vorm van een foto canvas? Hieronder volgen een aantal tips!

Maak je eigen decoratie

De opties zijn eindeloos. Je kunt denken aan een zelfgemaakt schilderij, neonverlichting, of juist een persoonlijke canvas wanddecoratie! Als je op zoek bent naar een manier om een mooi moment in je leven, een toffe plek waar je bent geweest, of juist een mooie Instagramfoto aan de muur te krijgen, dan is een canvas wanddecoratie precies wat je nodig hebt om je herinneringen tot leven te brengen. De meeste canvas foto's zijn overigens direct klaar om aan de wand te hangen, omdat ze worden geprint op 100% polyester en op een houten frame worden geleverd. Net als een echt schilderij, maar dan met een afdruk die jezelf hebt uitgekozen. Zo geef je je woonkamer de persoonlijke uitstraling die je niet in de winkel kan kopen. 

Persoonlijke kunst

Foto's zijn een veilige keuze wanneer je je woonkamer persoonlijker wil maken, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een digitale kunstenaar blijkt te zijn, en je dat digitaal gemaakte werk juist eens aan de muur wil zien. Het leuke aan een canvasfoto laten drukken, is dat je het precies zo kan inrichten, als jij wil. Let er trouwens op dat de kwaliteit van de afbeelding of foto die je kiest, altijd voldoet aan de richtlijnen op de website. Het zou zonde zijn als je persoonlijke wanddecoratie korrelig is door een te laag aantal pixels. 

Niet alleen voor familiefoto’s

Wist je dat foto's die afgedrukt zijn op canvas ook in de keuken opgehangen kunnen worden? Zo zou je bijvoorbeeld ook een gigantische canvas print van je lievelingsgerecht kunnen laten maken, of van je favoriete dessert. Wanneer je meer van ingrediënten houdt, zou je bijvoorbeeld een mooie foto kunnen maken van je rijkgevulde kleurige fruitschaal. Daarnaast is het ook een leuk idee om jouw favoriete recept van bijvoorbeeld je oma of moeder op canvas te laten afdrukken. De opties zijn eindeloos, met een camera en canvas kun je alle kanten op. En je kunt ze na aankomst gemakkelijk ophangen, want inlijsten hoeft namelijk niet! 

Kortom: je eigen wanddecoratie laten maken is een snelle en gemakkelijke manier om je woonkamer of keuken meteen een stuk persoonlijker te maken. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist