Tuin glamour

luxueuze, opblaasbare jacuzzi

Het staat op het wensenlijstje van vele Nederlanders: een jacuzzi in de tuin voor dat luxe spa gevoel. Ubbink komt dit voorjaar met het antwoord: de Infinite® Spa. Deze opblaasbare jaccuzzi is eenvoudig op te zetten en te verplaatsen*, neemt weinig ruimte in en kan worden opgeborgen wanneer nodig. Bovendien is de Infinite® Spa ook nog eens erg betaalbaar in vergelijking tot een vaste jacuzzi. De nachtblauwe Infinite® Spa is geschikt tot vier personen en weegt* slechts 28 kilo. De Infinite® Spa meet 154x154 centimeter en is 65 centimeter diep dus ook voor kleinere tuinen geschikt.

De opblaasbare jacuzzi is te bedienen via het digitale bedieningssysteem met tiptoetsen. Hij is op te blazen met een automatisch oppompsysteem en is voorzien van een hoogwaardig geïntegreerd filtersysteem. De Infinite® Spa wordt geleverd met een thermisch grondzeil, een isothermisch afdekzeil van gelaagd PVC met gespen, een transportzak en een reparatieset. De onderkant van het afdekzeil is van aluminium zodat de temperatuur op peil blijft. De Infinite® Spa heeft een inhoud capaciteit van 600 liter en is voorzien van 120 jets.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist