Een goeie nachtrust is waar het om gaat

Serta boxsprings

Een goede nachtrust is belangrijker dan je denkt! Slaap, het lijkt of we er nooit genoeg van krijgen. Slaap is erg belangrijk voor veel verschillende dingen, zoals bijvoorbeeld de hersenen. Hoe lang je slaapt, is een stuk minder belangrijk dan wat de slaapkwaliteit is van je slaap. Een grote invloed op je slaapkwaliteit is het bed waar je op slaapt. Om je slaapkwaliteit te verbeteren kan je een boxspring aanschaffen, denk aan de Serta boxsprings. Maar wat kan je nog meer doen voor een goede slaapkwaliteit?

Een ander bed

Zoals eerder benoemd kan een bed het verschil maken voor je slaapkwaliteit, je comfort is namelijk belangrijk voor je slaapkwaliteit. Als je momenteel niet prettig slaapt op je bed, kan het een oplossing zijn om over te stappen naar een boxspring. Het gewicht van het lichaam wordt gelijkmatig verdeeld door de vering. Daarnaast biedt het ook vochtregulatie en ventilatie, wat je ook meer slaapcomfort kan geven! Als je op zoek bent naar een betaalbare boxspring, van goede kwaliteit, dan is de Caresse boxspring de oplossing voor jou. Deze boxspring geeft een goede kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. 

Voorbereiding op de nacht

Een voorbereiding op de nacht kan je slaapkwaliteit verbeteren. Hier vallen verschillende dingen onder. Om je voorbereiding helemaal top te hebben is het belangrijk dat je elke dag op dezelfde tijd naar bed gaat en op dezelfde tijd opstaat, zo krijg je een regelmatig slaapritme. Als je in de avond honger hebt, kan je beter een lichte snack nemen. Dit zorgt ervoor dat je spijsvertering ook wat rust krijgt en je lichaam niet meer actief blijft. Cafeïne zorgt ervoor dat je biologische klok beïnvloedt wordt, zelfs nog drie uur van tevoren kan dit je slaap beïnvloeden. Alcohol geeft hetzelfde effect.

Een andere omgeving

Je bed moet puur alleen zijn om te slapen, niet om te werken, film te kijken of andere activiteiten. Dit zorgt ervoor dat je hersenen een goede link kunnen leggen tussen het slapen en je bed. Licht is ook een erg belangrijke factor bij slaap. Als je twee uur voordat je gaat slapen je licht dimt, kan dit ervoor zorgen dat je lichaam melatonine aanmaakt. Hiermee kom je in slaap!

Jouw slaap

Jouw slaap kan dus op veel verschillende manieren verbeterd worden! Wij zijn benieuwd naar wat jouw oplossing gaat zijn! Geniet van de verbeterde slaapkwaliteit!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist