Zit jij vaak te koukleumen

in je thuiskantoor?

Door corona hebben veel mensen het thuiswerken ontdekt. Het kan heerlijk zijn om de vrijheid te hebben om lekker thuis te werken. Je moet echter wel zorgen dat je een fijne werkplek hebt. Dit betekent niet alleen dat je een goed bureau moet hebben met een goede bureaustoel, je moet ook zorgen dat je op temperatuur blijft. Dit is heel belangrijk omdat je van langdurig achter je bureau zitten, snel koud wordt en dat kan leiden tot allerlei klachten. Denk hierbij aan rugklachten, muisarmen en andere RSI-klachten. Zorg er dus voor dat je op temperatuur blijft. Betekent dit dat je een dure verbouwing moet uitvoeren om een extra kachel in je thuiskantoor te plaatsen? Uiteraard niet. Goede verwarming aanbrengen is namelijk helemaal niet moeilijk meer. Maak gebruik van moderne technieken en je kunt er voor een zacht prijsje heel warmpjes bij zitten. 

Kies voor infrarood 

Veel mensen denken dat warmte alleen van een gaskachel of een centrale verwarming komt. Dat is echter al lang niet meer zo. Er zijn vandaag de dag heel goede alternatieven voor deze traditionele verwarmingsbronnen. Een zeer populaire is infrarood verwarming. Het voordeel van dergelijke infrarood verwarming is dat het een heel aangename warmte afgeeft en dat alles zonder dat het veel tijd en energie kost om deze verwarmingsbron te installeren. Je hebt namelijk geen afvoerkanaal nodig, nog gas. Een stopcontact is voldoende om je infrarood panelen te laten werken. Je kunt de panelen op iedere oppervlakte aanbrengen, dus ook op je plafond. Hierdoor is vrijwel iedere ruimte geschikt om infrarood verwarming in te plaatsen. 

Mobiele verwarming 

Een ander voordeel van infrarood verwarming is dat het mobiel kan zijn. Je kunt panelen kopen die je aan je plafond of muur monteert, maar je kunt ook vrijstaande infrarood verwarming kopen. Wil je dus in een aangename temperatuur in je thuiskantoor werken, dan zet je de kachel even in deze ruimte. Wil je later op de dag je was goed drogen? Dan neem je je verwarmingspaneel eenvoudig mee naar je bijkeuken. Wist je dat je ook een infrarood scherm kunt kopen dat je onder je bureau kunt zetten. Zo heb je nooit meer last van koude voeten en kun je ongestoord je werk uitvoeren. Je zult merken dat je je comfortabeler zult voelen en je voorkomt ook dat je klachten krijgt doordat je verkleumd raakt. 

Wat heb jij nodig? 

Als je enthousiast bent geworden over de mogelijkheden van infrarood verwarming, bekijk dan eens wat jij zou willen kopen. Er is heel veel mogelijk en voor iedere ruimte is er een goed infrarood paneel te vinden. Je kunt je verwarming met de bijgeleverde afstandsbediening bedienen, maar je kunt dit ook met je telefoon doen. Via de bijgeleverde app kun je, waar je ook bent, je verwarming aan- of uitzetten. Ben jij onderweg en keer je weer huiswaarts? Zet dan alvast je verwarming aan zodat de woning een aangename temperatuur heeft op het moment dat jij een voet over de drempel zet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist