Pelgrim ovens

innovatieve Airfry bakmand

Keukenapparatuur mooier en makkelijker maken is de missie van Pelgrim. Door luxe ovens met een Airfry bakmand te introduceren, combineert het merk innovatie met de laatste kooktrends. Dit biedt thuiskoks niet alleen de mogelijkheid om op een moderne manier te koken, maar ook om te profiteren van de voordelen van Airfry-technologie, zoals gezondere maaltijden met minder olie en een snellere bereidingstijd.

De nieuwe Pelgrim Mooi Samen 5-serie vormt een stijlvol plaatje dankzij de zwarte handgrepen, volledig zwarte glas en touch display. De ovens hebben luxe bakfunctionaliteiten zoals AssistSteam voor brood, een Pizzastand en Airfry.

De slim ontworpen Airfry bakmand zorgt er voor dat de hete lucht gelijkmatig circuleert, waardoor voedsel rondom gelijkmatig gaart. Dit resulteert in de knapperigste frietjes, snacks en groenten zonder het gebruik van olie of andere bakvetten, wat zowel gezonder als milieuvriendelijker is. Bovendien hoef je hierdoor geen extra Airfry apparaat of frituurpan neer te zetten, wat een extra voordeel is, vooral voor mensen met beperkte ruimte.

Pelgrim
Pelgrim is al meer dan 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vindt? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Dat is mooi makkelijk van Pelgrim.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist