Helex Woody

Loft Pellet

Het sierlijke ontwerp van de Woody Loft heeft zijn eer behaald als houtkachel-uitvoering. Deze houtkachel ontvangt vele positieve reacties en is een goed verkocht, populair model.

Daarom lanceert Helex nu een pellet uitvoering van deze succesvolle kachel. Hij onderscheidt zich door een compact ontwerp waarbij dik staal en de natuurlijke eikenhouten voet voor een mooie optische balans zorgen. Een losse optionele pedestal kan als tafeltje dienen voor een sfeervolle combinatie in uw kamer. U kunt de opslagruimte onder de kachel gebruiken om pellets op te bergen. Of u plaatst decoratieve houtstammen in het vak. De kachel krijgt daarmee de uitstraling alsof het een houtkachel is.

In tegenstelling tot vele "lompe" kachels op de markt is de maatvoering van de Woody Loft zo goed als gelijk aan de houtversie, ondanks het pellet reservoir achterin. En dat maakt zijn uitstraling zeer uniek.

De Loft bevat de meest recente pellet verbrandingstechniek en levert een vermogen van 6kW. Hij is uitgevoerd met een vol automatische, uiteraard Nederlandstalige, digitale regeling met thermostaat en timer-functie. De kachel wordt gevoed via een continue aanvoer van pellets waarbij een zeer effectieve, natuurlijke convectie luchtstroom stil zijn werk doet. De buitenlucht aansluiting biedt de mogelijkheid om de kachel onafhankelijk van uw luchthuishouding in de woning te kunnen installeren.

De kachel is een 100% Nederlands geproduceerd product waarbij gebruik is gemaakt van de stooktechniek van Duroflame. Een productiebedrijf van pelletkachels met eerlijke kwaliteit en passie voor duurzaamheid. Wat ons betreft een prima partner waar wij erg trots op zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Pelletkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist