Faber e-MatriX

Stralend middelpunt van iedere ruimte

Faber brengt in de loop van het seizoen een nieuw, exclusief topmodel van de e-MatriX serie: de Vertical. De eerste elektrische verticale haard ooit!

De e-MatriX Vertical!
​Verticale haarden groeien sterk in populariteit in Europa en zijn echte eyecatchers in woningen, penthouses, exclusieve restaurants of hotel lobby’s. Vooral de zogenaamde “doorkijk”-varianten zijn enorm in trek omdat ze het mogelijk maken meerdere ruimtes met elkaar te verbinden op een visueel aantrekkelijke manier. Met onze nieuwe e-MatriX Vertical spelen wij in op deze duidelijke marktvraag en omdat deze 100% elektrisch is bieden wij hiermee tevens een unieke propositie. Door onze gepatenteerde waterdamp technologie kunnen wij als enige haarden-fabrikant in de markt een volwaardige verticale doorkijkhaard bieden. Tel daarbij het ontbreken van een afvoer op en de toepassingsmogelijkheden zijn ongekend!

Waarom kiezen voor
de e-MatriX:

• Uniek; de enige 100% elektrische verticale doorkijkhaard op de markt,
• Met een hoogte van 160 cm en 80 cm breed; een van de grootste verticale haarden verkrijgbaar,
• Instelbare RGB LED-verlichting; voor een nog realistischer vuurbeeld,
• Keuze van decoratie; houtset, witte Carrara kiezels of Acrylic ice,
• Optioneel met bodemverlichting voor nog meer beleving,
• Warmte naar wens instelbaar; 1 of 2 kW,
• Eenvoudig onderhoud via de stijlvol geïntegreerde deur,
• Bediening via meegeleverde afstandsbediening of de Faber App voor nog meer mogelijkheden,
• Energiezuinig, 0% uitstoot, 100% vuurbeeld!

haard eenvoudig met de app
Alle Faber (e-)MatriX haarden kun je niet alleen met de bijgeleverde afstandsbediening gebruiken maar ook via onze eigen Faber App. De Faber App geeft controle over alle functies en instelling van je haard. Optimale controle via het scherm van jouw tablet of telefoon. 

Met de Faber App krijg je naast de standaard functies ook toegang tot uitgebreide instelmogelijkheden. Zo kun je voor de MatriX (gas-)haarden ook nog kiezen uit 1 van de 5 speciale mood pre settings; constant, relaxed, campfire, party & eco. Voor de elektrische e-MatriX modellen geldt dat je alleen via de App alle verschillende verlichtings en kleurenmogelijkheden geheel naar eigen wens kunt instellen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Haardentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist