Sanitair

Baden en douchen

Vind stijlen in

Sanitair wordt steeds luxer

De badkamer is al lang geen ruimte meer, die we alleen gebruiken voor onze lichaamsverzorging. De badkamer is een luxe ruimte geworden om even helemaal te ontspannen. Het sanitair dat daar bij hoort, wordt daardoor ook steeds luxer. Je zou kunnen zeggen dat alles wat in de badkamer staat of hangt valt onder de noemer sanitair. Dit is dus niet alleen het sanitair zelf, zoals de douche, het bad, de wastafel of het toilet. Ook badkamermeubelen, verlichting en accessoires horen bij het sanitair.

Sanitair in iedere gewenste stijl

Je kunt met sanitair je badkamer helemaal in de door jouw gewenste stijl samenstellen. Veel sanitair fabrikanten hebben complete lijnen, die volledig op elkaar af te stemmen zijn. Dit geldt voor de kranen, die aansluiten op de handdoekrekjes en zelfs de tandenborstelhouders en zeepschaaltjes. Door ook een toilet, bad, wastafel en douchebak te kiezen in de zelfde kleur en uit het zelfde materiaal, krijg je een mooi geheel. Een luxe badkamer meubel maakt het sanitair compleet.

Bij keramisch sanitair is het belangrijk om te weten dat er veel verschillende kleuren wit zijn. Daarom is het belangrijk om bij keramisch sanitair de badkamer altijd uit dezelfde serie te kiezen. Op deze manier sluit e kleurverschillen uit.

Vraag het de sanitair specialist

Een badkamer kop je niet elke dag. Het is daarom verstandig sanitair aan te schaffen bij een van de op WonenWonen.nl vermelde specialisten. Op die manier weet je zeker dat je goed geholpen wordt. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, weet je zeker dat een specialist ook zorgt voor je sanitair na de aanschaf.