Maison Berger Paris

Welkom in de jungle

Elk najaar introduceert Maison Berger Paris weer nieuwe collecties. Een echt collectors item is de nieuwe Lampe Berger Jungle die is vervaardigd van porselein, het materiaal waarvan de eerste modellen al werden gemaakt.

Bijzonder opvallend is het verfijnde jungle patroon. Er is een witte uitvoering met fijnlijnig getekende bladeren in goud en zwart en de herkenbare panter. Dit model wordt afgesloten met een subtiele zilveren sierdop. Op de zwarte variant is een sierlijk luipaard in zwart/wit getekend en verder sieren witte en gouden pauwenveren het porselein. Hier wordt de sierdop uitgevoerd in matzwart.

De Lampe Berger reinigt en zuivert de omgevingslucht en geeft daarnaast ook nog een heerlijk huisparfum af. Er is keuze uit talloze geuren om het huis te parfumeren

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist