Creëer je eigen inloopkast

op maat

Of je nu een groot of een klein huis hebt, een inloopkast is altijd een uitkomst. Het is een heel efficiënte manier van het opbergen van kleding en andere accessoires. Het fijne aan een inloopkast is dat je het overzichtelijk kunt indelen, zodat je voordat je naar je werk gaat alle benodigde kledingstukken snel bij elkaar kunt pakken. Je hebt nu de mogelijkheid om je eigen kast helemaal naar eigen smaak samen te stellen en in te richten.

Nóg meer opbergruimte

Om zoveel mogelijk kleding, schoenen en andere accessoires kwijt te kunnen, is het prettig dat je inloopkast ruim is en over veel opbergvakken beschikt. Je kunt je eigen kast op maat laten maken en benut zo de totale hoogte van je kamer. De meest gebruikelijke afmeting is circa 220 cm. Kies voor een muur in je slaapkamer of benut een complete ruimte als inloopkast. Dit kan met elk type kamer, groot of klein dat maakt niet uit. Verder kun je bepalen welke onderdelen je nog meer in je inloopkast wilt hebben om deze zo praktisch mogelijk in te richten. Denk bijvoorbeeld aan legplanken, verlichting, schuiflades, manden, spiegeldeuren en stropdassenhouders. De deuren en de inloopkast worden beiden op maat gemaakt in jouw ruimte naar keuze.

Kies je eigen stijl

Voordat de kast wordt geleverd, komen de vakmannen eerst de ruimte opmeten waar je de inloopkast wilt plaatsen. De kast zal dan ook altijd passen en de montage verloopt vloeiend en zonder ongemakken. Jij kunt je richten op het indelen van jouw kast, de leukste en belangrijkste taak natuurlijk. Als je wilt weten wat voor mogelijkheden er allemaal zijn om jouw perfecte kledingkast samen te stellen, dan kun je inspiratie opdoen op de website of in de winkels. De medewerkers kunnen je helpen met je beslissing en jouw suggesties doen om de optimale inloopkast voor jou te creëren.  

Bekijk jouw kast in 3D

Stel je hebt jouw kast samengesteld en je wilt er zeker van zijn dat dit dé inloopkast is voor in jouw huis, dan kun je een 3D exemplaar bekijken. In de winkels wordt namelijk gebruik gemaakt van een 3D tekenprogramma en zo kun je op een levendige manier duidelijk zien hoe je kast eruit komt te zien. De kasten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd, ze worden volledig op maat gemaakt en ingemeten door een vakman. Bestaat er geen twijfel meer over je keuze, dan kun je direct een offerte aanvragen. Je kunt ook een afspraak maken voor een adviesgesprek met een van de vakmannen bij een van de winkels bij jou in de buurt. Samen kun je dan, tijdens een kop koffie, bespreken wat je wensen zijn. Kijk op de website voor meer informatie en de vakmannen verwelkomen je graag. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over Kasten:

Gratis meer informatie over Kasten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist