Desso Flagstone

Optimaal comfort in huis

Je beleeft de natuur én optimaal comfort in huis met de nieuwe Desso Parade Flagstone collectie; de ultieme basis in huis voor liefhebbers van luxe en well-being. De organische structuur van dit nieuwe tapijt doet denken aan craquelé marmer. Door de gesneden pool voelt dit tapijt extra zacht aan en creëer je met de klassieke vleug een chique uitstraling. De steenachtige optiek is tegelijkertijd praktisch en tijdloos. De Flagstone collectie is verkrijgbaar in 12 actuele kleuren en is toepasbaar in elke actuele woonstijl.

STYLINGTIP: MIX & MATCH
Combineer het rijke Flagstone tapijt met een unikleurig tapijt uit de Parade Asteranne collectie voor een perfecte coördinatie van kleur, glans en materiaal. Maak twee kleden op maat in dezelfde vorm – rechthoekig, ovaal, rond of organisch – en leg ze in een ruimte naast elkaar voor een verrassend effect op de vloer.

NATUURLIJK KLEURENPALET VOOR DE VLOER
De Flagstone collectie bestaat uit 12 kleuren geïnspireerd op de natuur. Van leisteen, sneeuw en actuele zand en klei tonen tot nieuwe trendkleuren abrikoos, terra rood, hemelsblauw en  kerrie. In de nieuwste woontrends is kamerbreed tapijt in opkomst voor het ultieme wellness gevoel. Ga voor warme naturel voor een serene, tijdloze look of kies een vloerkleed in een verrassende trendkleur die nog steeds heel natuurlijk aanvoelt dankzij de craquelé en organische optiek.

OPTIMAAL WERKEN THUIS EN OP KANTOOR
Of je nu thuis werkt of op kantoor; essentieel voor een functionele werkplek zijn comfort, daglicht en een goede akoestiek. Start met een goede basis en kies een organisch vloerkleed  p maat uit de nieuwe DESSO Flagstone collectie. Dankzij de naturellen kleuren en structuur van dit tapijt creëer je een rustgevende en warme basis om optimaal te kunnen werken. Kies voor bruine tonen om meer warmte te creëren of ga voor lichtgrijs om de sfeer meer zakelijk te houden. Combineer met grote kamerplanten en houten meubelen voor nog meer natuur in huis of weg van huis!

MEER COMFORT
Maak thuis een zithoekje met een relaxfauteuil en een organisch kleed dat op maat is gemaakt in de nieuwe Desso Parade Flagstone collectie. In een rustgevende licht naturellen kleur – zoals de Flagstone 1510 – past dit vloerkleed op elke vlakke vloer en verrijkt de sfeer.

TAFELEN IN STIJL
Voor onder een ovale, monumentale eettafel is een groot ovaal kleed de oplossing voor meer warmte en sfeer. Daarbij komt ook nog eens het grote voordeel dat de akoestiek veel beter wordt zodat je lekker lang kunt praten (zonder galm). De nieuwe trendkleur kerrie uit de Desso Parade Flagstone collectie is een echte blikvanger voor in de eetkamer. De organische hooglaag structuur van het kleed en de verweerde look maakt het kleed praktisch en creëert de warme luxe Boutique Hotel sfeer in huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist