terrafina® lounge SUPERSIZE

Design in een nieuwe dimensie

terrafina® lounge : exclusief design en topfunctionaliteit ! Met de nieuwe SUPERSIZE-productlijn combineert terrafina® lounge het esthetische aspect van hout met het populaire tegelformaat. De volledige LIGNOGUARD-coating maakt het product zeer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Terrafina® lounge SUPERSIZE is uiterst geschikt voor gebruik op overdekte en gedeeltelijk overdekte terrassen.

 

Met zijn indrukwekkende afmetingen en minimalistische vormgeving creëert SUPERSIZE een bijzondere sfeer, die wordt versterkt door de grote verscheidenheid aan aantrekkelijke installatiepatronen. (kruisverband, halfverband, klezorenverband,…)

Op basis van ons terrafina® systeem kan dit product worden gecombineerd met het gehele terrafina® productassortiment Massiv lounge (breedte 146 mm) en Massiv lounge XL (breedte 196 mm).

SUPERSIZE opent nieuwe horizonten in terrasdesign door het toevoegen van een persoonlijk tintje.

Met respect voor het milieu : Een duurzame en milieuvriendelijke productie is voor ons een absolute prioriteit. Onze producten zijn gemaakt van het 100% recycleerbare materiaal LIGNODUR - voor een optimale CO2-balans. Ze zijn duurzaam en dus milieuvriendelijk. We verwerken geen tropische houtsoorten. Onze grondstoffen zijn PEFC-gecertificeerd.

De terrafina® lounge SUPERSIZE producten zullen vanaf 1 januari 2021 beschikbaar zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sierbestrating?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist