Je tuin opleuken

met een vogelhuisje

Heeft jouw tuin een make-over nodig maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan gauw verder! Hieronder vind je een aantal tips om je tuin te decoreren.

Kies een stijl

Je stijl bepalen kan misschien nog wel lastig zijn. Kijk eens rond op sociale media en doe inspiratie op. Probeer verschillende zoektermen en kom er achter wat jouw stijl is. Sla de afbeeldingen op zodat je regelmatig terug kunt kijken en ga ermee aan de slag.

Bloemen

Bloemen kunnen erg veel doen voor je tuin, het geeft je tuin een levendige uitstraling. Kies voor bloemen die bij je tuin passen en gebruik niet teveel  gekleurde bloemen door elkaar heen. De hortensia springt eruit als het gaat om kleurrijke bloeiende vaste planten deze zijn er in verschillende kleuren. Een leuke aanvulling voor in de tuin.  Bloemen zorgen  voor kleur en sfeer.

Woonaccessoires op pimpen

Vind je het leuk om zelf bezig te zijn en dingen op te pimpen? Geef je tuinmeubels dan een make-over. Beschilder bijvoorbeeld je eigen bloempotten.

Statement items

Statement items pakken gelijk je aandacht. Het is een goede aanvulling voor je tuin. Statement items zorgen ervoor dat je tuin overzichtelijk blijft, teveel kleine items laten je tuin rommelig lijken. Je kunt hierbij denken aan een grote boeddha, of een grote plant.

Maak het gezellig met accessoires zoals vogelhuisjes!

In de zomer zit je natuurlijk het liefst buiten. Met een aantal accessoires maak je je tuin extra gezellig. Schaf een vuurkorf aan of geef je tuin een warme sfeer door lichtjes op te hangen. Koop kussentjes en een warm dekentje voor de koelere zomeravonden.

Een andere leuke toevoeging aan je tuin is een vogelhuisje, hiermee help je de diertjes en het maakt je tuin levendiger. Neem vooral een kijkje op vogelhuisjes-kopen.nl voor alle mogelijkheden.

Je tuin goed bijhouden

Je wilt natuurlijk dat je tuin er verzorgd uitziet, daarom is het belangrijk om je tuin goed bij te houden. Naast het regelmatig gras maaien zijn er nog andere klussen zoals graskanten steken, verticuteren en bijzaaien. Door het gazon mooi bij te houden, kun je hier het hele jaar van genieten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist