De laatste trends voor tuininrichting

klaar om aan de slag te gaan?

Is het tijd voor je om een frisse wind te laten waaien door de indeling van jouw tuin? Een eigen stukje buitenruimte is goud waard, maar je moet dan ook aan de slag met onderhoud en inrichting. Wat dat betreft zijn er dan weer zoveel keuzes dat het lastig kan zijn om door de bomen het bos te zien. Wij proberen je daar bij te helpen, want wij vertellen je alles over de laatste trends op het gebied van tuininrichting. Daarnaast gaan we hier uitgebreid in op de voordelen van online shoppen. Op het internet koop je alle tuinbenodigdheden, zoals tuinbedden, namelijk snel.

Zo creëer je de optimale tuin voor jou

Klaar om aan de slag te gaan met jouw eigen stukje buitenruimte? Zorg hoe dan ook dat je vooraf een duidelijk plan maakt en weet waar wat moet komen. Door de volgende trends te volgen zorg je dat jouw tuin helemaal hip is en past bij jouw persoonlijke wensen. Je zult verbaasd zijn hoe snel je vervolgens in jouw hippe buitenruimte zit waar je jarenlang van geniet.

Gebruik van natuurlijke en duurzame materialen: Er is een duidelijke en permanente trend zichtbaar waarbij steeds meer gekozen wordt voor natuurlijke materialen. Populair zijn dan steen, keramiek, hout, en katoen. Bamboe is bijvoorbeeld helemaal hip. Dit wordt natuurlijk mede ingegeven door de wens om bij nieuwe aanschaffen ook het milieu in je achterhoofd te houden.

Ga helemaal los met kleur: Naast dat er veel wordt gekozen voor natuurlijke basics, wordt er vervolgens aangevuld met kleuren. Vooral de pastelkleuren doen het op dit moment goed. Denk dan aan accessoires zoals vloerkleden, kussen en poefen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor kleur door felle bloemen in de tuin neer te zetten.

Vakantie in eigen tuin: Het gevoel van vakantie in je eigen tuin hebben is gebleven na corona. De tuin wordt daarmee steeds meer een plek om te ontspannen en te genieten en op dat gebied zie je dan ook meer producten op de markt die gericht zijn op gemak in plaats van op de praktische functie van de tuin.

Multifunctionele producten: In het verlengde van de trend om van de tuin ook een ontspannen ruimte te maken, zie je dat de buitenruimte ook steeds meer onderdeel wordt van het huis. Er wordt dan ook buiten gewerkt. Dit vraagt om multifunctionele producten, zoals tafels en stoelen waar je aan kunt relaxen, maar ook waar je ook de nodige werkuurtjes kunt maken.

Dit is waarom je kiest voor online shoppen

Klaar om te gaan shoppen voor de tuin? We vertellen je hier waarom je bij uitstek kiest voor online shoppen. Allereerst is deze manier van winkelen gewoon een stuk voordeliger. Doordat online winkels lagere overheadkosten hebben, kunnen ze ook de prijzen lager houden. Dat merk je direct terug in de webshop. Daarnaast is het bij online winkels eenvoudiger om acties en prijzen te vergelijken. Het is een kwestie van een paar keer klikken en je bent bij een andere winkel die wellicht met andere aanbiedingen komt.

Verder heb je bij online winkelen natuurlijk het grote voordeel dat de producten gewoon aan huis geleverd worden. Jij hebt daar alle gelegenheid om ze te bekijken en uit te proberen en hoeft zelf niet te slepen, ook niet als je die nieuwe tafel of accessoire weer retour stuurt. Vaak kan de levering gratis worden als je boven een bepaald bedrag bestelt. Tenslotte is het fijn dat het online winkelen altijd kan plaatsvinden, je bent niet aan de openingstijden van een winkel gebonden, maar kunt er nu 24/7 terecht.

Bestel jouw nieuwe tuininrichting bij vidaXL

De tuin is een behoorlijk project om aan te pakken en er zijn heel veel keuzes. Bovenstaande trends geven je een idee van de huidige mogelijkheden op de markt. Er wordt daarbij duidelijk de keuze gemaakt voor duurzame materialen. Daarnaast is er veel kleur te zien, vooral de pasteltinten en komt er steeds meer groen terug in de tuin.

Ga daarom vandaag nog aan de slag met jouw eigen buitenruimte. Door de vele voordelen van het online shoppen wil je daar meteen beginnen met jouw zoektocht. Je krijgt de producten dan voordeliger en snel aan de deur geleverd en geniet even goed van dezelfde mate van kwaliteit.

vidaXL is een goed voorbeeld van een winkel waar je jouw online zoektocht kunt starten. Je vindt daar werkelijk alles voor in huis en tuin. Deze webshop heeft om een aantal redenen een uitstekende reputatie. Allereerst om het zeer uitgebreide aanbod, maar daarnaast om de snelle levering. vidaXL beschikt verder ook over een uitstekende klantenservice, die je precies kan vertellen welke producten je nodig hebt voor jouw tuinproject. Al met al is dit een verantwoorde plek om te beginnen aan jouw zoektocht naar nieuwe tuinbenodigdheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist