BORA keukenaccessoires

Royale grillpan

Met zijn innovatieve kookveldafzuiging optimaliseert BORA de kookervaring. Met de nieuwe BORA grillpan is geen enkel culinair hoogstandje meer onmogelijk. Dankzij de royale afmeting van 46 x 27 cm is er veel plek voor alle ingrediƫnten. Deze grillpan is voor iedere hobbykok multifunctioneel inzetbaar, hij is namelijk geschikt voor alle inductiekookplaten en is ovenbestendig tot 2500C.

De grillpan is vervaardigd van gegoten aluminium en voorzien van een hoogwaardige antiaanbaklaag. Dankzij deze antiaanbaklaag kunnen vis, vlees en groenten op een vetarme, gezonde wijze worden bereid. Daarnaast zorgt het materiaal voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling, of het nu op de inductiekookplaat, of in de oven is.

Dankzij een hoogwaardige coating worden etensresten eenvoudig verwijderd en is het schoonmaken een kinderspel. De siliconen voetjes onder de pan beschermen de glasplaat tegen krassen. Door de minimalistische vormgeving past hij perfect bij alle andere BORA producten, waaronder de professionele stoomoven BORA X BO.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist